Gündem
  • 27.11.2016 00:09

Kendi kendini övüp teşekkür eden başkan : Recep Altepe

AK Parti'nin Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe'nin paylaştığı mesaj görenlerin ağzını açıkta bıraktı.
Büyükşehir belediye başkanı Altepe mesajında kendini övüp altında da kendine teşekkür etti.

Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe bugün twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Altepe mesajında: "Bu şehrin kime ne ne kadar hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz" diyerek kendini övdü. Ve ardından kendisine "Sağolun" dedi.

Bursa Belediye Bakanı Altepe'den skandal tweet

RECEP ALTEPE KİMDİR?

Recep Altepe, (d. 1959, Bursa, Türkiye), Türk siyasetçi. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa´da tamamladı.Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi , 1983 yılında kendi işini kurarak kalorifer, buhar kazanı imalatı, ısıtma-soğutma tesisatı ve proje işleri yaptı.

Refah Partisi İl Yöneticiliği, İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı, Fazilet Partisi Genel Merkez Müfettişliği yaptı.

1994 yılı yerel seçimlerinde Bursa Büyükşehir ve Yıldırım Belediyesi Meclis Üyelikleri ile BUSKİ Genel Kurul Üyeliği´ne seçildi. Altepe, 1999 yılındaki seçimlerde tekrar seçilerek üst üste iki dönem bu görevleri yürütme imkanı buldu. Bu görevler sırasında yurt içi ve yurt dışı gezilere, çalışmalara katıldı. Ayrıca Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclisleri´nin; Bütçe ve Mali İşler, İmar ve Ulaşım Komisyonları´nda görev yaptı

Recep Altepe, 2004 Türkiye yerel seçimleri'nde Osmangazi Belediye Başkanlığına, 2009 ve 2014 Türkiye yerel seçimleri'nde ise AK Parti´den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildi.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın askerlik arkadaşıdır.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birligi ve Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği´nin de başkanı olan Altepe, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.11.2016 00:14

İLGİLİ HABERLER