Gündem
  • 1.10.2016 09:34

Kılıçdaroğlu : Adil Öksüz her an öldürülebilir

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün yabancı medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda ve daha sonra CNN Türk'te Taha Akyol'un sunduğu 'Eğrisi Doğrusu' programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Lozan' çıkışına eleştiriler getirdi. Kılıçdaroğlu, "Şu soruya cevap versin; sen Sevr’i mi savunuyorsun? O koltuğa Cumhuriyet’in ve Lozan’ın sayesinde oturduğunu unutmayacaksın. Şimdi diyecekler ki ‘Kılıçdaroğlu Yenikapı ruhundan vazgeçti’. Eğer anladığınız Yenikapı ruhu bu ise bu ruha karşıyız” dedi. CHP lideri CNN Türk ekranlarında ise Adil Öksüz hakkındaki iddialarını yineledi ve ekledi: Adil Öksüz öldürülebilir...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün yabancı medya kuruluşlarının medya temsilcileriyle bir ara gelirken,“Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu, darbelere karşı ortak bir tavır sergilediğimizi, bütün ayrıntıları anlattım. Hem iç hem dışarıda karşılaştığımız sorunlarla ilgili sorular geldi. O sorulara da CHP’nin görüşleri doğrultusunda cevap verdim. Önümüzdeki günlerde gazetelerde hep birlikte okuyacağız” dedi.

ADİL ÖKSÜZ ÖLDÜRÜLEBİLİR
(Adil Öksüz) Bir duyum, ayrıntı vermek istemem. Yakalanıyor, içeridekilere ters kelepçe takılıyor, ona takılmıyor. Üç tutanak var, GPS aleti var. Biri korumasa böyle olmaz. Arkasında güçlü bir örgüt var, yerli yabancı fark etmez. En büyük endişem de öldürülme ihtimali var. Darbe planlayıcısı konumunda bu kişi. Aletle ilgili bilgiler var ama açıklama şansı yok, veri yok çünkü. Bu aletleri kim getiriyor Türkiye’ye buna bakmak lazım.”

 

Güncellenme Tarihi : 1.10.2016 09:46

İLGİLİ HABERLER