Gündem
  • 15.1.2019 23:07

Kılıçdaroğlu'na karısından şok tepki..

CHP Liderinin ailesinde kavga mı çıktı.. Bir süredir kızgın olduğu bilinen Sevil Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın tanıtıldığı toplantıda agresif tavırlarıyla dikkat çekti. Mansur Yavaş'a mesafeli olan Sevil kılıçdaroğlu, salonda kocasını alkışlamayan tek isim oldu. Alkışlamadığı gibi ayağa kalkıp karşılamadı ve tebrik bile etmedi.

Kemal kılıçdaroğlu selvi kılıçdaroğlu ile ilgili görsel sonucu

Kılıçdaroğlu ailesinde tazminat çatlağı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı davalar nedeniyle bugüne kadar defalarca tazminat ödemeye mahkum edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ailesinde tazminat krizi çıktı.

1 MİLYON LİRADAN FAZLA TAZMİNAT ÖDEDİ

Bugüne kadar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine 20’den fazla tazminat davası açılan ana muhalefet lideri, bu davalarda toplam 1 milyon liranın üzerinde ceza ödemeye mahkum edildi.

CHP lideri, geçtiğimiz ekim ayında borçları nedeniyle Burhaniye’deki yazlık evini 500 bin liraya elden çıkarmış ve aldığı borçlarla birlikte tazminatı ödemişti.

SEVİL KILIÇDAROĞLU’NUN GÖNLÜ ALINAMADI

Ankara kulislerinde yer alan iddialara göre; evin satışının ardından Kılıçdaroğlu ailesinde başlayan krizin etkileri hala devam ediyor.

Her ne kadar CHP yönetimi tazminatlar nedeniyle oluşan aile krizini gidermek için bir fon oluştursa da Sevil Kılıçdaroğlu’nun kırgınlığı henüz telafi edilemedi.

YAVAŞ’IN TOPLANTISINDA DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ

Ankara kaynakları, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’ın, ATO Congresium'da bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında Sevil Kılıçdaroğlu’nun tavırlarının da oldukça mesafeli ve durağan olduğunu iddia etti.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından yerine otururken televizyon kameralarının kadrajına giren Sevil Kılıçdaroğlu’nun vücut dili de o iddiaları destekler nitelikte.

İşte o anlar:

 

Güncellenme Tarihi : 15.1.2019 23:22

İLGİLİ HABERLER