Gündem
  • 28.11.2016 00:15

Kılıçdaroğlu'nu hangi otel kabul etmeyip geri çevirdi?

Sabah gazetesinde Mahmut Övür’ün “Kılıçdaroğlu’nu hangi otel almadı?” başlıklı yazısı şöyle:

Önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmara Üniversitesi’nde, Uluslararası İlişkiler Kulübü’nün davetlisi olarak bir konferans verdi. Konu günceldi: “15 Temmuz ve Parlamenter Sistem” Gençler gibi ben de merak edip, söylediklerini ilgiyle izledim. Ve şunu bekledim; Acaba o gece yani 15 Temmuz gecesi için “keşke havaalanından sıvışıp gitmeseydim” diyecek mi? Bunu demese de acaba ikna edici bir şeyler söyler miydi?
Ne mümkün… Kemal Bey, daha ilk cümlede beni şoke etti. Siyasetçi sahici değilse gerçekten işi zor.
Şu sözlere bakın: “O akşam oteller kapalı olduğu ve bizi otele almadıkları için Bakırköy Belediye Başkanımızın evine gittik.”
Siyaset tarihine kara bir leke olarak geçecek ibretlik bir açıklama bu... Hadi hayatın size sunduğu tarihi fırsat olan tanklara karşı çıkıp, darbeye direnmediniz, VİP salonu önündeki tank gittikten sonra karanlıkta sıvışarak kaçtınız, bari daha fazla konuşup siyaseti aşağılara çekmeyin. Şunu bir açıklayın; Bu ülkenin ana muhalefet partisi liderlerini hangi otel almadı?
Bölgede çok sayıda otel var. Hepsi mi kapalıydı? Ayrıca Florya Aquapark’ın ve bitişiğindeki Crown Plaza otelinin sahiplerinin CHP’li olduğunu biliyorum. Bu iki mekanın iki büyük ortağı da CHP’li… Büyük ortaklardan biri CHP’nin Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve kardeşi Ali Nuhoğlu. Ali Nuhoğlu şu anda Aquapark Yönetim Kurulu başkanı.
Aslında ikinci önemli ortaklar da çok bilinen CHP’li; Dursun Bulut ve Cafer Bulut… Dursun Bulut daha önce PM üyesi ve İstanbul ikinci bölge aday adayıydı. Bunları bütün CHP’liler biliyor da Kılıçdaroğlu mu bilmiyor. En kötü ihtimalle evine gittiğiniz bölgenin belediye başkanına sorsaydınız. Doğrusu yalan demeye dilim varmıyor ama belli ki bu işte bir iş var. Bir şeylerin üstünü mü örtüyorsunuz?

Güncellenme Tarihi : 28.11.2016 00:37

İLGİLİ HABERLER