Gündem
  • 19.7.2018 00:10

Kılıçdaroğlu'nun sözcüleri tutuştu

CHP'li Tezcan: CHP dışarıdan dizayn edilemez

Kasetle dizayn edilen CHP'nin parti sözcüsü Bülent Tezcan, AK Parti Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın Kılıçdaroğlu için kullandığı ifadelere cevap verdi. Tezcan, CHP'nin dışarıdan dizayn edilemeyeceğini iddia ederel Kılıçdaroğlu'nun 435 kilometre yürüdüğüyle övündü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın Kılıçdaroğlu için kullandığı ifadelere cevap verdi. Tezcan, CHP'nin ahlak tavsiyesine ve değerlendirmesine ihtiyacının olmadığını söyledi.

"CHP DIŞARIDAN DİZAYN EDİLEMEZ"

Tezcan, yaptığı açıklamada, Mahir Ünal'ın açıklamasına cevap vererek 'kaset ile dizayn edilen' CHP'nin hiçbir zaman dışarıdan dizayn edilecek bir parti olmadığını, bundan sonra da olmayacağını söyledi.

"435 KİLOMETRE YÜRÜDÜ"

Ünal'ın Kılıçdaroğlu için "Tarihin çöplüğündeki yerini aldı" sözlerine yer verdiğini aktaran Tezcan, şöyle devam etti: Adalet için 435 kilometre yürüyenin tarihteki yeri şeref locasıdır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşü, demokrasi ve özgürlük mücadelesiyle tarihteki şeref locasındaki yerini daha şimdiden ayırtmıştır.

Güncellenme Tarihi : 19.7.2018 00:11

İLGİLİ HABERLER