Gündem
  • 29.6.2017 00:15

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş arkadaşı teröristlerden şok mesajlar

CHP Liderinin yürüyüşüne HDP destek vererek eyleme katılacağını bildirmişti. HDP'nin yürüyüşe katılma kararından sonra PKK'da Kılıçdaroğlu'nun eylemine destek açıklaması yaptı. Terörist PKK'nın destek verdiği yürüyüşe diğer terörist FETÖ'den de tam destek geldi. Fethullahçılar Klıçdaroğlu'nun yürüyüşüne katılarak yoldaşlık yapyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözde adalet yürüyüşü adı altında planladıkları kirli tezgah gün geçtikçe ortaya çıkıyor.

‘Adalet’ süslemesiyle çıkılan yolun sonunda kaos planları yapılıyor. PKK ve FETÖ destekli yürüyüşün İstanbul’a varış tarihini 15 Temmuz’a hedefleyen kaos ittifakı büyük bir provokasyonun fitilini ateşlemek istiyor…

HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın PKK’lı terörist kardeşi Nurettin Demirtaş, “Türkiye’de savaşı yayın” diyerek CHP’yin kaos yürüyüşüne destek vermesi bir yana, FETÖ’cü kaçak terörist Emre Uslu’nun da Twitter’dan yaptığı destek, CHP’nin FETÖ ve PKK terör örgütleriyle Türkiye’de kaos için kirli bir tezgah içinde olduğunu gösterdi.

anf2

emre

Güncellenme Tarihi : 29.6.2017 00:47

İLGİLİ HABERLER