Gündem
  • 29.6.2017 11:58

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü FETO'culara büyük umut oldu

Sabah Gazetesi Yazarı Fahrettin Altın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüyle ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı..

"Cumhuriyet ve laiklik şimdiye kadar hiçbir dönemde bu denli tehlikeye girmediği için,onu korumakla görevli kesimler, haklı olarak sesini yükseltmektedir." Bu sözler FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'e ait. Bugün sarf edilmiş sözler değil bunlar. Tam 20 yıl evvel, 28 Şubat'ın en civcivli günlerinde Aydın Doğan'ın bir televizyon kanalında edilmiş bir laf bu.
28 Şubat'ta bir "muhtıra" verilmediğini, "tavsiye kararları" alındığını söyleyen bu şahıs rahmetli Erbakan'ı şeytanlaştırmış, askerin yaptığı zulme alkış tutmuştu. Hürriyet gazetesi bu terörist başının sözlerini manşet yapmıştı. Kocaman harflerle, seçilmiş sivil iktidara sesleniyordu Hürriyet: "Beceremediniz Artık Bırakın!"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü. FETÖ'nün ümidi oldu Kılıçdaroğlu. O yürüdükçe FETÖ seviniyor. Kılıçdaroğlu yürüdükçe FETÖ coşuyor!
Şu Kemal Kılıçdaroğlu bugüne kadar ne çok teröriste bahar edebiyatı yaptırdı! Günahı çok!

***-

Fetullah Gülen'in en önemli meselesi FETÖ mensuplarına "çözülmeyin" mesajı vermek. Hapishanelerdeki FETÖ mensuplarının çözülmesi farklı, dışarıdaki FETÖ mensuplarınınki farklı.
İçeridekilerin 15 Temmuz'la ilgili "itirafçı" olmalarının önüne geçilmek isteniyor. Fetullah Gülen'in korkulu rüyası içeridekilerin itirafçı olmaları. Dışarıdakilerin ise "FETÖ"yü terk etmesi ve örgütün sırlarını ifşa etmesi engellenmeye çalışılıyor.
Engelleyemezler, batıl davaları da, kendileri de tarihin çöp sepetinde kaybolup gidecek, tarih boyunca lanetle anılacaklar...

FAHRETTİN ALTUN

FETÖ’ye umut oldunuz kendinizle gurur duyun!/ SABAH GAZETESİ

Yazının tamamı aşagıdaki linkte


http://www.sabah.com.tr/yazarlar/fahrettinaltun/2017/06/29/fetoye-umut-oldunuz-kendinizle-gurur-duyun
 

Güncellenme Tarihi : 29.6.2017 12:12

İLGİLİ HABERLER