Gündem
  • 10.7.2015 22:35

Kılıçdaroğlu’nu terleten REZİDANS sorusu

CHP lideri Kılıçdaroğlu katıldığı sokak iftarı programında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kızı Zeynep'in Ataşehir Buz Rezidans'taki dairesi ile ilgili gelen bir soruya "Kendi haklarıyla aldılar" cevabını verirken, CHP'li milletvekili Gamze Akkuş ile eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin rezidanslarına ilişkin soruya cevap vermedi.

Kılıçdaroğlu, partisinden milletvekili seçilen Gamze Akkuş İlgezdi ile eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin rezidanslarına ilişkin soruya yanıt vermedi. Kılıçdaroğlu, kızı Zeynep'in rezidansı içinse "Kendi paraları ile aldılar" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarı programına katıldı. Kılıçdaroğlu, kızı Zeynep'in Ataşehir Buz Rezidans'taki dairesiyle ilgili basın mensuplarından gelen sorulara, "Onlar pırıl pırıl gençler, haram lokma yemediler. Kendi haklarıyla aldılar" diye yanıt verdi.

CHP lideri, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve 7 Haziran'dan partisinden milletvekili Seçilen eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin milyonlarca dolar değeri olan çok sayıda rezidansı olduğunun ortaya çıkmasına ilişkin soruları ise yanıtsız bıraktı.

Kılıçdaroğlu, kızı Zeynep Kılıçdaoğlu’nun Ataşehir Buz Rezirdans’ta oturduğu lüks dairesine ilişkin sorulara, “Onlar cevap verdiler. Kızıma haram yememesini öğrettim. Kul hakkı yememesini öğrettim. Onlar bunu gayet iyi biliyorlar. Hepsi onurlular, pırıl pırıl insanlar. Onlarla gurur duyuyorum, onur duyuyorum. Onlar alın teri ile kazandılar, kul hakkı yemediler, hırsızlık yapmadılar. Onlarla gurur duyuyorum, onları seviyorum, onlarla her zaman övünç duyuyorum” diye yanıt verdi. 

METİN BAŞAR

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:25

İLGİLİ HABERLER