Gündem
  • 23.5.2015 14:03

Latif Erdoğan'ı Ekrem Dumanlı hedef gösterdi

MHP Milletvekili Meral Akşener ile ilgili paralel çetenin elinde kaset olduğunu iddia eden Latif Erdoğan, geçtiğimiz çarşamba günü yayına çıkmak üzere gittiği A Haber TV kanalının otoparkında fotoğraf çektirme bahanesiyle yanına gelen iki kişinin saldırısına uğramıştı. Ekrem Dumanlı'nın saldırıdan bir gün önce bir televizyon programında Latif Erdoğan'ı hedef gösterdiği ortaya çıktı.

MHP Milletvekili Meral Akşener ile ilgili kaset iddiasını ortaya atan Latif Erdoğan, geçtiğimiz çarşamba günü yayına çıkmak üzere gittiği A Haber TV kanalının otoparkında fotoğraf çektirme bahanesiyle yanına gelen iki kişinin saldırısına uğramıştı. Olaydan sonra başlatılan soruşturma kapsamında, Erdoğan'a saldıran kişilerin, Mehmet D. (31) ile Oğuz T. (24) olduğu tespit edildi ve yapılan baskınla gözaltına alındılar. Asayiş Şube Müdürlüğünde ilk ifadeleri alınan şüpheliler, daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

DUMANLI: ÜLKÜCÜLER, LATİF ERDOĞAN'A, 'BUNU NASIL SÖYLEDİN?' DERLER
Zaman Gazetesi Genel Müdürü Ekrem Dumanlı ise Latif Erdoğan'ın saldırıya uğradığı çarşamba gününden bir gün önce yani salı akşamı Bugün TV'de Tarık Toros'un sunduğu, "Merkez Siyaset Özel" programında skandal ifadeler kullandı. Programda, Latif Erdoğan'a bir saldırı olacağını ima eden Dumanlı'nın açıklamaları şu şekilde: "(Latif Erdoğan) Bu sefer bir demir leblebiye çaktı, demir bir lady'ye çaktı. Meral Akşener. Bakın Meral Akşener ülkücü camiada efsane bir isimdir. Öyle sıradan bir insan değildir. Şimdi yanlış bir adama çattı. Meral Hanım, bunun ağzının payını verdi. Şerefsizliğini, haysiyetsizliğini ne varsa takır takır saydı ve onun satır altlarına da dikkat edin. Ben de Latif Erdoğan'a söylüyorum. Yanlış adama çattın. Yanlış adama iftira ettin. Bugüne kadar 50 tane adama iftira ettin. Diyor ki Meral hanım, 'Hukuk işlesin, hukuk çalışsın, eğer çalışmazsa birisi Müslüman olduğunu iddia ediyor o zaman şeri ceza gelir. Cezası 80 değnektir' diyor. Ben ülkücü camia içerisinde vaktince bulunan bir insanım. Bu 80 değneği ülkücü camia unutmaz. Bana hakaret edersin benim yapabileceğim bir yok. Allah'a havale ederim. Sana hakaret eder, yapabileceğin bir şey yok. Dersin ki Allah'ından bul. Ama benim tanıdığım ülkücüler, türkücülerden bahsetmiyorum. Meral Hanım'ın meselesini sittin sene takip eder. Latif Erdoğan'a da 'Kardeşim gel bakalım bu dedikoduyu da canlı yayında lap diye nasıl söyledin?' derler. İnşallah bir vaka olmaz. Temenni ediyorum ama sert bir kayaya çarptığını bilmeli."

Kaynak: Yeni Akit

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:17

İLGİLİ HABERLER