Gündem
  • 31.8.2015 11:49

Leman Sam Kurban Bayramı'nda yurt dışına gidecek

Şarkıcı Leman Sam, önceki akşam cihangir’de bir kafede otururken görüntülendi. Görüntülendiğini fark eden Sam, gazetecileri yanına çağırarak hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

"SABAH EZANINI ZEVK ALARAK DİNLERİM"

“Leman Sam beş vakit ezan sesini duymak istemiyor” şeklindeki iddialara şarkıcı, “Galiba bu ülkede çok budala var. Böyle iddialar üretiyorlar. Benim deli yada çok saygısız biri olmam gerekiyor. Nasıl bir şey yani insanların inancı olan ezana veya çana karşı olayım. Ayrıca ben güzel okunan bir Sabah ezanını zevk alarak dinleyen birisiyim. Çünkü ben müzisyenim. Ezana laf söylemek ne demek... Böyle bir şey yok” şeklinde konuştu.

Yanlış anlaşılmalardan dolayı tehdit edildiğini söyleyen Sam, “İnsanlar sizi yanlış anlamak istediği süreçte yanlış anlaşılırsınız. Sosyal medya böyle bir yer” diye konuştu.

"KURBAN BAYRAMI'NDA YURT DIŞINA KAÇIYORUM"

Kurban Bayramı’nda yurt dışına çıkacağını söyleyen Sam, “Her sene Kurban Bayramı’nda yurt dışına çıkıyorum. Bu durumun hayvan severlikle ilgisi yok. Eskiden kesim yerleri olmadığı için kan dereleri oluşurdu. Benim ruhsal durumumu bozmaya kimin hakkı var? O yüzden yıllardır yurt dışına çıkarım. Kurban Bayramı’na kızmam için budala olmam gerek. Düşünsenize her gün mezbahada binlerce hayvan kesiliyor. Kimsenin inancına söz söylemeye hakkım yok” dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:38

İLGİLİ HABERLER