Gündem
  • 30.10.2014 18:05

Mahsur madencinin eşi, Gitme diye yalvardım

Eşinin 45 günlük aradan sonra olayın gerçekleştiği gün ilk gün olarak işe gittiğini belirten Yaşar Çoksöyler, “O canilerin ihmalliğinden hep. Yemek saatinde dışarıda olsalardı böyle olmayacaktı. Yemek saatini soktular, servis vermediler. 6 saat çalışacak dediler ama 8 saat çalıştırıyorlardı. O yasa çıkalı benim eşim zaten daha ilk gün gitmişti. Yazık değil mi bize. İlk gününde oldu, ekmek katıverdim evden. Şikayetçiyim, sonuna kadar şikayetçiyim, kadın halimle araştıracağım. 2 çocuğum var” dedi.

"GİTMEMESİ İÇİN YALVARDIM AMA DİNLEMEDİ"

Eşine gitme diye yalvardığını söyleyen Çoksöyler, “Para için size daha çok baskı yaparlar, bırak bu ocağı dedim. O da doğru söylüyorsun dedi. Bırak dedim, gitme dedim, çok yüklenirler üstüne maaş yükseldi diye dedim. Ama dediğimi tutmadı gitti. Bir deneyim bakayım dedi. Olmazsa gitmeyivereyim dedi. İlk günüydü, evden ekmek katıverdim. Osman olmaz dedim, boğazınızda kuru ekmekle nasıl çalışacaksınız dedim” diye konuştu.
Umutlarını yitirmediğini belirten Çoksöyler, “Allah’ım hiçbir milim bile azaltmadım umutlarımı. Allah’ım kuzularıma bağışlasın. O canilerin Allah canını alsın” diyerek tepkisini dile getirdi.
Osman Çoksöyler'in 6 yaşındaki kızı Asude Zeynep'in ise hiçbir şeyden habersiz evlerinin önünde oturduğu gözlendi.  

MEHMET DAĞLI - YASİN CAN

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:40

İLGİLİ HABERLER