Spor
  • 27.10.2012 09:15

Mehmet Ağar'a süpriz ziyaret!..

Eskişehirspor Teknik Direktörü ErsunYanal, Susurluk davası kapsamında Yargıtay tarafından onanan cezasını Aydın’ın Yenipazar ilçesindeki Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda çeken Mehmet Ağar’ı ziyaret etti.
Ağar’ı ziyaret etmek için Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yazılı izin alan Ünal ve Yanal, karayolu ile Yenipazar’a hareket etti. Cezaevinde Ağar’ı ziyaret ederek bir süre sohbet eden Ünal ve Yanal, 9 aydır tutuklu bulunan Ağar’ın Kurban Bayramını kutladı.
Cezaevi çıkışında Yenipazar’ın dünyaca ünlü pidesini tadan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve Eskişehirspor Teknik Direktörü ErsunYanal, yakın dostları olan Mehmet Ağar’ı ziyaret ederek, Kurban Bayramını kutladıklarını belitti.
Yenipazar’ın en eski pidecilerinden Mehmet Sümer’in konuğu olan Ünal ve Yanal, Aydınlı köşe yazarları Mehmet Özçakır ve Hüsamettin Kaçar ile Türk futbolu üstüne kısa süre sohbet etti. Yenipazarlıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ersun Yanal, sevenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Yenipazar’dan ayrıldı.
 

 

İHA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:43

İLGİLİ HABERLER