Gündem
  • 27.9.2016 15:37

Melih Gökçek AK Partili isimlere patladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Parti içinde hakkımda dedikodu çıkaranlar Cumhurbaşkanımız o gece konuşana kadar ortalıkta yoktu” dedi. Gökçek ‘görevden alınma’ ve darbe girişimi sonrasındaki süreçle ilgili sert konuştu. Deniz Gürelyazdı:

YÜZDE 90’I SİYASETTE YOK

“Her seçim öncesi benim partimin içinden bana yapmadıkları entrika kalmadı ama benayaktayım. Benimle, benim partimin içinde uğraşan onlarca siyasinin 90’ı siyasette yok. 15 Temmuz sonrası için de aynı. Bazılarının beklentileri için benim belediye başkanlığını bırakmam lazım. Onun için de bir şeylerle karalanmam lazım.”

ADALETTEN AYRILIP ZULMEDEMEZSİN

Darbe girişimi sonrası yaşanan mağduriyetler vardır ama ben bunun yüzde 3-5’i geçtiğini sanmıyorum, onlar da süreç içinde tamir ediliyor. Birilerine kızıyorsun diye adaletten ayırılıp birilerine zulmedemezsin. Cumhurbaşkanımız ‘At izi it izine karıştı’ tabirini bunun için kullandı. Kılı kırk yaracaksın, olaydan da vazgeçmeyeceksin.

10 GÜN SONRA ÇIKANLAR OLDU

Kanlı darbe girişiminin ardından AK Parti içinde kendisiyle ilgili görevden alınma söylentisi çıkaranları eleştiren Gökçek, “‘Bir görelim ne olacak’ diye ortama bir baktılar sonra konuşmaya başladılar. İlk gün sahneye çıkanlar başka, 10 gün sonra çıkanlar başka” dedi...

Güncellenme Tarihi : 27.9.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER