Gündem
  • 7.12.2018 08:00

Melih Gökçek : Mansur Yavaş da kim? Bir tuvalet bile yapamayan birisi

Melih Gökçek Mansur Yavaş'a yüklendi. Gökçek Mansur Yavaş'ın memleketinin bir tuvaletini bile yapamayan birisi dedi.

CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ankara'nın eski belediye başkanı Melih Gökçek'ten çarpıcı açıklamalar geldi. Programda gazetecilerin eleştirdiği dinozor parkı savunan Gökçek, "Hafta sonu sizi gezdireyim, dibiniz düşecek" dedi.

CNN TÜRK'te yayınlanan gece görüşü programında gazeteciler AK Parti ve CHP'nin Ankara adayını tartıştı. Ankara üzerine konuşan gazetecilerin Melih Gökçek zamanında yapılan dinozor parkla ilgili eleştirileri üzerine Gökçek canlı yayına bağlandı.

İşte Melih Gökçek'in çarpıcı açıklamaları:

- Bugün pek çok yerde dinozor parkı yapılıyor alkış alıyor. Şu anda Ankara'da yapılan Dinozor parkı dünyanın en büyük parkı. Bir Ankaralı olarak dünyanın en büyük parkı bizde diye övüneceğinize kahkahalarla gülüyorsunuz.

- Basın yayın daire başkanı Adnan Yuva diye biri var o arkadaş sırf basının dikkatini çekmek için dışardaki dinozoru kaldırdı. Mesele bundan ibaret.

- Sizi birgün oraya davet edeyim. Hatta hafta sonu birlikte gezelim dibiniz düşecek. Ankara'da var olup da yok olan ne var. Ben Mehmet Özhaseki'nin adaylığını çok istedim.

- Sayın Bahçeli'nin benim için kullandığı ifadeler beni onutre etmiştir. Ben bunu hayatım boyunca unutmayacağım. Benim için Bahçeli'nin söyledikleri şereftir. Ben hayatım boyunca bölen olmadım. Bundan sonra da böyle olacak. Sayın Özhaseki'nin geçmişi ülkücüdür. Sağı toparlayacak isimdir. Özhaseki tam bir ittifak adayıdır. Tak diye oturmuştur.

- Sayın Mansur Yavaş 44 almış şimdi 44 cepte diye bişey yok. Mansur Yavaş'ın karşısında Özhaseki gibi klas bir isim var. Mansur Yavaş kimdir. Beypazarı'nda iki dönem belediye başkanlığı yapmış ama turistlere bir tuvalet bile yapmamıştır.

- Sayın Özhaseki'ye elimden gelen desteği vereceğim. Bana ne görev düşüyorsa onu yapacağım.


- Osman görev verilse de verilmese de partisi ve davası için elinden gelen tüm çabayı sarfedecektir.Cumhurbaşkanımız ne görev verir onu bilemiyorum.

 

Güncellenme Tarihi : 7.12.2018 07:55

İLGİLİ HABERLER