Gündem
  • 24.5.2018 14:38

Meral Akşener onlara mektup yazmak zorunda kaldı!

İYİ Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, milletvekilliği aday listesinin parti içinde açtığı bölünmeyi önleyebilmek için aday olamayanlara mektup yazdı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, YSK'ya teslim edilen milletvekili listelerinin ardından listede yer alamayan isimlere mektup gönderdi.

Cumhurbaşkanı Adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, milletvekili aday adaylarına kendi imzasıyla birer mektup gönderdi. Adaylık başvurusunda bulunan isimlere teşekkür ederek, iktidarda hep birlikte olacakları mesajını verdi.

Akşener, mektubunda şunlara yer verdi:

Zor şartlar altında, bin bir türlü tehdit ve karalamaya aldırmadan başlattığımız cesur insanlar yürüyüşüne katıldınız. Ülkemizin ve gelecek nesillerin kaderini belirleyecek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için İYİLİK HAREKETİ'ne güç ve destek verdiniz. Milletvekili aday adayı olarak büyük ve onurlu İYİ Parti ailesine değer kattınız. Her şeyden önce bu cesaretiniz ve fedakârlığınız için sizi gönülden tebrik ediyorum. Bu harekete olan itimadınız bizim en büyük gururumuzdur. Allah'tan bizi bu güvene layık etmesini diliyor ve size teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi, İYİ Parti'nin milletimize kendini layıkıyla anlatmasına fırsat vermemek için baskın seçim kararı alındı. Seçim kararının ardından da bizi devre dışı bırakmak için kirli yollar denendi. Ama sizlerin de yardımıyla bunların hepsini boşa çıkarmayı başardık.

Aday adaylığı müracaatlarında sizler sayesinde Türkiye'nin ikinci partisi olduk. Kuruluşumuzda, üye ile önseçim yaparak millete dayalı bir irade ortaya koyacağımızı beyan etmemize rağmen, baskın seçim maalesef bu yolu kapatmıştır. Hepsi birbirinden kıymetli siz değerli arkadaşlarım arasında bir seçim yapmak muhakkak ki dünyanın en zor işlerinden biridir. Üç bine yakın aday adayı arkadaşımdan sadece altı yüzünü listeye yazabileceğiz.

 Şu hususları ifade etmek isterim:

Aday adayı olmakla bize güç ve değer kattınız. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Siz, her zaman bu büyük ve onurlu ailenin saygıdeğer bir mensubu olacaksınız.

Aday listemizde size yer verebilelim yada veremeyelim, bu sizin bizim gönlümüzdeki değerinizi değiştirmeyecektir.

Milletimizin her bir ferdinin gönlünü kazanmaya ahdetmiş olan bu İYİLİK HAREKETİ içinde her birimize ihtiyaç vardır. Her birimizin, başka hiç kimse tarafından ikame edilemeyecek büyük ve değerli bir fonksiyonu vardır. Hiç birimizin bırakın kenarda kalmasını, heyecanını azaltmasını dahi kabul edemeyiz.

İYİ Parti önce cumhurbaşkanlığı ve Meclis'i daha sonra mahalli idareleri kazanacak ve milletimizin hasret kaldığı hizmetleri bir bir yerine getirecektir. Bu yolda çok daha fazla arkadaşa ihtiyacımız olacaktır. Sizinle çok güzel işler başaracağız.

Hakkınızdaki karar ne olursa olsun, bu harekete katkı ve katılımınızı en yüksek seviyede tutmaya devam edeceğinize inancım tamdır. Gelecek nesillerin göğsünü kabartacak İYİLİK DESTANI'nı birlikte yazacağız."

Güncellenme Tarihi : 24.5.2018 14:39

İLGİLİ HABERLER