Gündem
  • 25.7.2016 00:00

Meydanlarda 'demokrasi nöbeti' devam ediyor

Çanakkale
Çanakkale İskele Meydanı'nda toplanan halk, ellerindeki Türk bayraklarıyla darbe girişimini kınayıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehinde slogan attı.

Balıkesir

Balıkesir'de de Milli İrade Meydanı'nda toplanan binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto edip, marşlara eşlik etti. Dev ekrandan çeşitli yayınlar izlendi. Belediye bandosu konser verdi.

Yalova

Yalova'da vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni tutmak için Cumhuriyet Meydanı'na toplandı.

Darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan attı.

Kastamonu

Kastamonu'da FETÖ'nün darbe girişimi protesto edildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, okunan Kur'an-ı Kerim tilavetini dinledi, şehitler için edilen duaya eşlik etti. Vatandaşlar ilahi grubunun seslendirdiği ilahileri dinledi.

Kastamonuspor 1966 taraftarları da ellerindeki meşaleleri yakarak FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Eskişehir

Eskişehir'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Vilayet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini kınayan vatandaşlar, olaylarda hayatını kaybedenler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip, dua etti.

Hakkari

Hakkari'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Valilik önünde toplanan ve 9 gündür demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlar, ellerinde bayraklarla sloganlar attı. Vatandaşlar, darbe girişimine karşı hayatını kaybeden şehitler için dua etti.

Zonguldak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Türk bayrakları ile donatılan balıkçı tekneleri ve yatlar denizde tur atarak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimi protesto etti.

Bozhane Limanından denize açılan çok sayıda balıkçı teknesi ve yat, Türk bayrakları ile sahil şeridinde slogan ve korna eşliğinde tur attı.

Uşak

Uşak'ta, AK Parti Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

FETÖ'nün darbe girişimini protesto için AK Parti İl Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Uşak Öğretmenevi'nde toplanarak basın açıklaması yaptı.

Adana

Çok sayıda sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu "Adana Milli İradeye Saygı Platformu"nca düzenlenen "Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi" devam ediyor.

Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge vatandaşlar aileleri ve çocuklarıyla katıldı. Etkinlikte, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okundu.

Bursa

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Kentin çeşitli noktalarından AK Parti Bursa İl Başkanlığının da bulunduğu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na akın edenler, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atıp tepkilerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar da dövizler taşıyarak darbe girişimini protesto etti.

Güncellenme Tarihi : 25.7.2016 01:00

İLGİLİ HABERLER