Gündem
  • 15.10.2016 13:47

MHP, CHP'li Selin Böke'yi duman etti

MHP’li Akçay, Bahçeli’ye yönelik sert sözler söyleyen CHP’li Böke için “PKK sözcüsü ve CHP içindeki ajan provokatör” dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başkanlık sistemine ilişkin açıklamalarıyla başlayan tartışma, MHP ve CHP arasında söz düellosuna dönüştü. CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin Bahçeli'ye yönelik ağır eleştirilerine MHP'den aynı sertlikle karşılık geldi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay "Okuduğunu ve duyduğunu anlamayan, PKK'nın hamisi ve CHP'nin sözcüsü Selin Sayek Böke, bize yönelik kin ve nefret dolu hakaretlerde bulundu. Seviyesiz ve hakaretamiz sözlerini kendisine aynen iade ediyoruz. CHP'de ajan provokatörlük yapan bu kripto şahsiyet, Genel Başkanımızın, Kılıçdaroğlu'nun ve grup başkanvekilinin açıklamasını bir kez daha okumalı ve kendisinin nerede durduğunu görmeli. PKK'nın sözcüsü, anlayışı kıt ve şımarık bu şahsiyet ABD elçisiyle kapalı kapılar ardında neler konuştuğunu açıklamalı. Böke, PKK, HDP ve ABD'nin Truva atı mıdır?" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ise MHP'nin, başkanlık sistemi teklifi geldiğinde Meclis'te 330 sayısını tamamlayıp tamamlamayacağını net bir dille kamuoyuyla paylaşmasını isteyerek, "CHP olarak, böyle bir teklif gelirse kabul etmeyeceğimizi, reddedeceğimizi ifade ediyoruz" diye konuştu.


 

Güncellenme Tarihi : 15.10.2016 14:15

İLGİLİ HABERLER