Gündem
  • 18.12.2018 19:42

MHP'den şaşkına çeviren Mansur Yavaş iddiası

CHP'nin Ankara ve İstanbul adayları resmi olarak da netleşti. Beklendiği üzere Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olurken, Ekrem İmamoğlu İstanbul'dan aday gösterildi. İsimlerin açıklanmasıyla birlikte sosyal medyada Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili paylaşımlar dikkat çekti.

CHP'nin Ankara ve İstanbul adayları sosyal medyada gündem oldu. Bir çok sosyal medya kullanıcısı CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş ve İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili paylaşımda bulundu bu paylaşımlardan ikisi oldukça dikkat çekti.

BAHÇELİ'NİN DANIŞMANINDAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaşla ilgili en dikkat çeken paylaşım ise MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek'ten geldi. Çiçek Mansur Yavaş'la ilgili sosyal medya hesabından, "Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapan CHP, büyük ihtimal 1 hafta sonra adayını değiştirmek durumunda kalacak" yorumunu yaptı.

İMAMOĞLU GAZETECİYİ LİNÇ ETTİRMİŞTİ

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medyada İmamoğlu'nun bir gazeteciyle tartışması ve ardından CHP'lilerin gazeteciye saldırdığı görüntüler paylaşıldı.

Güncellenme Tarihi : 18.12.2018 19:53

İLGİLİ HABERLER