Gündem
  • 25.5.2018 12:48

MHP Erdoğan'ı neden desteklediklerini açıkladı

MHP'li Erkan Akçay: Erdoğan'ı neden desteklediklerini açıkladı

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devlet, millet ve ülke için desteklediklerini açıklayarak, "Bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden sürekli bir operasyon yapılıyor. Hep onunüzerine yüklenerek yapılan operasyon, aslında Türkiye'ye ve Türk milletine karşıoperasyondur. Bize düşen de sahip çıkmaktır." ifadelerini kullandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde esnafı, şehit ve gazi aileleri ile  partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Akçay, vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve  27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'na destek istedi.

MHP'li Erkan Akçay: Erdoğan'ı neden desteklediklerini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 8 Ocak'ta aldığı karar  doğrultusunda cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğanolduğunu hatırlatan  Akçay, şöyle devam etti:

"Toplandık grup kararı aldık. Bunu niçin yaptık? Milleti için, devlet  için, ülke için yaptık. Çünkü liderler, ülkelerinin kaderini temsil ederler.  Bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden sürekli bir operasyon yapılıyor. Hep onun  üzerine yüklenerek yapılan operasyon, aslında Türkiye'ye ve Türk milletine karşı operasyondur. Bize düşen de sahip çıkmaktır. Kavga, dövüş edersek ancak memlekete  kötülük yapmış olur, düşmanı sevindirmiş oluruz."

Erkan Akçay, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bir televizyon kanalında yerli otomobil çalışmalarıyla ilgili sarf ettiği "İlkel bir teknoloji, çok geride kaldı. Ben devam ettirmem, zaman kaybı." sözlerine de değindi.

Bu sözlerin çok talihsiz açıklamalar olduğunu vurgulayan Akçay, İnce'nin yapmaya değil, bozmaya geldiğinin ilanı olduğunu söyledi.

İnce'nin ciddiyetini ve samimiyetini kaybettiğini savunan Akçay, "Muharrem İnce, bu davranışlarıyla artık siyasetin Ciguli'si olmuştur. Bu sözleri  söyleyerek artık kendisini millete havale edeceğiz. 24 Haziran'da milletimiz bu  tür yapıcı değil, bozucu kişilere gereken cevabı verecektir."diye konuştu.

Akçay'a ziyaretlerinde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar ile partililer eşlik etti.

Güncellenme Tarihi : 25.5.2018 12:49

İLGİLİ HABERLER