Gündem
  • 17.2.2019 00:07

MHP yönetimi Ozan Arif'in cenazesine gitmedi

"Ozan Arif" adıyla bilinen Arif Şirin, Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene MHP'nin ünlü isimlerinden kimse katılmazken partiyi MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak'ın temsil ettiği gözlendi.

Bir süredir Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedavi gören ve 13 Şubat'ta yaşamını yitiren Şirin'in cenazesi, hastane morgundan alınarak Atakum ilçesi Yalı Mahallesi'ndeki evine götürüldü.



Meral Akşener tabutun başında

Burada helallik alınmasının ardından Şirin'in Türk bayrağına sarılı naaşı, İlkadım ilçesindeki Büyük Cami'ye getirildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Şirin'in sanatçı arkadaşları İsmail Türüt ve Uğur Işılak, cenazenin başında dua etti. 
Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Şirin'in cenazesi, Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AKŞENER DE KATILDI

Törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP’ye katılan eski çalışma sosyal güvenlik bakanı Yaşar Okuyan, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Zihni Şahin, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, MHP’den ihraç edilen bağımsız aday Erhan Usta, AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile AKP Samsun İl Başkanı Ersan Aksu başta olmak üzere çok sayıda siyasi ile Uğur Işılak gibi sanatçılar da katıldı.

Güncellenme Tarihi : 17.2.2019 00:23

İLGİLİ HABERLER