Gündem
  • 21.5.2018 00:25

Muharrem İnce Adana'da umduğunu bulamadı

Muharrem İnce Adana'ya oldukça iddialı geldi.Ancak meydan beklediği gibi çıkmadı. Günlerce süren çalışmalara rağmen yaklaşık 5 bin kişi miting alanına geldi.
1 milyon 750 bin nüfuslu Adana'da CHP'nin mitingine 5 bin kişinin gelmesi moralleri bozsa da İnce İddialı bir konuşma yaptı.

muharrem ince adana ile ilgili görsel sonucu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adana'da düzenlediği mitingde yurttaşlara seslendi.

Ä°lgili resim

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Yaşar Kemal'in memleketi Adana. Sizlere şunu söylemek isterim. Başaracağız başaracağız başaracağız. Yoksulluk kader değildir. Yoksulluğu yeneceğiz.

Ä°lgili resim

Çiftçiye mazotu 3 liradan vereceğiz. Öğretmenler, polisler eski bir devlet memuru olarak size sesleniyorum. 3600'nüz tamamdır. Astsubaylar tazminatlarınız tamamdır.

muharrem ince adana ile ilgili görsel sonucu

Wikipedia'yı açacağım. Özgürce tweet atacaksınız. Cumhurbaşkanını da eleştireceksiniz. Dünyanın en iyi üniversiteleri Türkiye'de olacak. Saray'da ben oturmayacağım. Gençlere vereceğim

'İLK İŞİM ENGELLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ OLACAK'

Engelli çocuklu ailelelere sesleniyorum. 352 bin otizmli çocuk var. Cumhurbaşkanı olduğumda ilk işim onların eğitimi olacak. Türkiye'yi bir an önce derleyip toplamamız lazım.

Burası bizim için özel bir yer. Hatay'ın alınmasını Adana'dan planlamıştır Atatürk. Bir Atatürk'ün politikalarına bir de Erdoğan'ın politikasına bakın. Yeniden yurtta barış dünyada barış diyeceğiz

'HERKESLE BARIŞACAĞIZ'

Türkiye içerisinde herkesle barışacağız.

AK Partili, Ülkücü, Kürt kardeşlerime size sesleniyorum. Sizinle uzlaşacağız eğitimde.

'ADİL YARGI KURACAĞIZ'

Türkiye hukuk devleti olacak. Adil bir yargı kuracağız. Ekonomide köşe başlarına bürokrat atarken işini bilen insanları atayacağız. Merkez Bankası ve diğer ekonomik kuruluşları bağımsız kılacağız.

Gençler size sesleniyorum. Wikipedia'yı açacağım. Özgürce tweet atacaksınız. Cumhurbaşkanını da eleştireceksiniz. Dünyanın en iyi üniversiteleri Türkiye'de olacak. Saray'da ben oturmayacağım. Gençlere vereceğim.

Güncellenme Tarihi : 21.5.2018 02:09

İLGİLİ HABERLER