Gündem
  • 21.5.2018 22:10

Muharrem İnce'den CHP'nin listesine ilk yorum!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, milletvekili listelerini CHP Genel Merkezi'nin yaptığını belirterek, "Milletvekili listeleri açıklandı. Memnun olan olur, olmayan olur. Hepimiz için geçerli bu. Bunu bir kenara bırakacağız. Ben Cumhurbaşkanı olduğumda bakanların listesini yapacağım" dedi.

Muharrem İnce, milletvekili adaylarının açıklanmasıyla ilgili tartışmalara da değinerek, şunları söyledi:

"Milletvekili listeleri açıklandı. Memnun olan olur olmayan olur. Hepimiz için geçerli bu. Fakat hedef büyük, zaman dar, işimiz çok. Bunu bir kenara bırakacağız. Hepsi bizim arkadaşımız fark etmez. Milletvekili listelerini Genel Merkez yapar. Ben Cumhurbaşkanı olduğumda bakanların listesini yapacağım. Onun dışında bu işlere takılmayın. Hiç CHP'yi haber yapmazlar. Böyle şeyler buldular mı haber yaparlar. Sadece CHP'li kardeşlerimin değil Ak Parti'li, Saadet'li kardeşlerimin de hepsinin 81 milyonun oyunu istiyorum ben" dedi.

Televizyon programlarına yorumcu olarak katılan anket şirketi sahiplerini de eleştiren Muharrem İnce, "Şu televizyonlara çıkan anketçilerin bir kısmı, hepsini demiyorum, onları dikkate almayın. Bir şey bilmiyorlar. Ortada araştırma falan yok. Gel peşime takıl, gör araştırmayı. Gel takıl peşime, otobüse bin, gel gör milletin ilgisini. Bunlar mahcup olacaklar. Biz bu seçimi alacağız. Dün Adana'daki muhteşem manzarayı görmenizi isterdim. 100 bin kişi katıldı. Sonunu göremiyordum, muhteşemdi. Bugün sesimiz kötü olabilir. Sözümüz doğrudur merak etmeyin. Sesim kötü çıkıyor olabilir ama söylediklerim doğrudur. Bundan hiç kuşkunuz olmasın."
ğız. Uzlaştıracağız. Türkiye kucaklaşacak."

Güncellenme Tarihi : 21.5.2018 22:11

İLGİLİ HABERLER