Gündem
  • 1.7.2016 00:03

Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz

Osmangazi Köprüsü'nün Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki ayağında düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Nurettin Canikli ve Mehmet Şimşek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KÖPRÜ BAYRAMDA ÜCRETSİZ

Töreni takip edenlere bir de müjde veren Erdoğan, “İnşallah Osmangazi Köprüsü bayram sonuna kadar ücretsiz olarak halkımızın hizmetinde olacaktır. Ben girişimci firmalarımızın bu jestini inşallah bu köprümüzün sadakası olarak hayırlı olacak diyorum. Şimdiden Osmangazi Köprüsü’nden geçip Orhangazi’ye doğru gittiğinizde sağa bakıyorsunuz yemyeşil, sola bakıyorsunuz yemyeşil dünya güzeli bir yoldan ilerliyorsunuz. Artık körfezi dolaşmak için de uğramayacaksınız sadece 6 dakika sürecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, köprünün yapımında emeği geçenlere plaketlerini verdi. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Osmagazi Köprüsü’nden ilk kez geçti. Köprü üzerinde milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile bir araya gelen Recep Tayyip Erdoğan, Sofuoğlu ile sohbet etti. Kenan Sofuoğlu, köprü üzerinde bir kez daha gösteri yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kenan Sofuoğlu’nun gösterisini canlı olarak izledi.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER