Gündem
  • 9.12.2016 00:04

Osmanlıspor'un Avrupa zaferi

UEFA Avrupa Ligi L grubunda Osmanlıspor son maçında Başkent'te Zürih'i 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından grubunu 10 puanla lider bitiren Osmanlıspor adını bir üst tura yazdırdı. 73.dakikada Delarge'nin attığı golle öne geçen temsilcimiz 89'da Erdal ile farkı 2'ye çıkararak işi bitirdi. İsveç ekibini mağlup eden temsilcimiz tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa kupalarında gruptan çıkmayı başardı. Grubu lider tamamlayan Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur kura çekiminde seri başı olacak.

STAT: Osmanlı 
HAKEMLER: Matej Jug, Matej Zunic, Manuel Vidali (Slovenya) 
OSMANLISPOR: Karcemarkas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Ndiaye, Delarge (Dk. 74 Umar), Maher, Regattin (Dk. 87 Erdal Kılıçaslan), Webo (Dk. 77 Rusescu) 
ZÜRİH: Vanins, Nef, Bangura, Kecojevic, Brunner (Dk. 60 Sadiku), Sarr, Kukeli, Voser (Dk. 77 Kone), Winter, Cavusevic (Dk. 67 Schönbacher), Rodriguez 
GOLLER: Dk. 72 Delarge, Dk. 89 Erdal Kılıçaslan (Osmanlıspor) 
SARI KARTLAR: Dk. 50 Rodriguez, Dk. 85 Schönbachler, Dk. 90+4 Kukeli (Zürih), Dk. 90+4 Umar (Osmanlıspor)

Osmanlıspor 2-0 Zürih

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:
72. dakikada Maher'in derinlemesine pasında defansın arkasında topla buluşan Delarge, rakibinden sıyrıldıktan sonra sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. 
89. dakikada Umar'ın ara pasıyla defansın arkasına sarkan Erdal Kılıçaslan, topu bir süre sürdükten sonra sol çaprazdan yaptığı düzgün bir vuruşla Osmanlıspor'un ikinci golüne imza attı: 2-0. 

Grubundan lider olarak çıkan Osmanlısporlu futbolcular maçın bitiminin ardından, ülkelerinin bayraklarının yer aldığı bir flama eşliğinde sevinç gösterisinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 9.12.2016 01:25

İLGİLİ HABERLER