Gündem
  • 20.9.2014 17:41

Paralel medya gol üstüne gol yedi

Musul'da IŞİD'in elindeki 46 Türk konsolosluk personelinin kurtarılması Cemaat'e yakın Taraf gazetesinin Süleyman Şah Türbesi ile ilgili haberini resmen yalanladı. Davutoğlu da sorumsuz haber yapan bu yayın organlarına çok sert çıkıştı ve "Bir kez de bu milletin hissettiğini hissedin" dedi.

Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Taraf gazetesi, bundan tam 1 ay önce Süleyman Şah Türbesi ile ilgili bir iddia ortaya atmıştı. Taraf, haberinde IŞİD'in elinde bulunan ve aralarında başkonsolosun da bulunduğu 46 rehineye karşılık bir miktar para ve Süleyman Şah Türbesi'nin IŞİD'e verileceğini yazmıştı. Aynı gün Dışişleri tarafından yalanlanan Taraf gazetesi, Süleyman Şah Türbesi iddiasının arkasında olduğunu her fırsatta yaptığı haberlerle belli ediyordu.

TARAF'IN UTANÇ GÜNÜ

Taraf'ın haberinin üzerinden 1 ay geçti ve IŞİD'in elindeki 46 Türk, hiçbir pazarlık yapılmadan ve tek kurşun atılmadan MİT operasyonuyla kurtarıldı. Cemaat'in Taraf gazetesinin attığı "SÜLEYMAN ŞAH IŞİD'E VERİLİYOR" manşeti de utanç vesikası olarak basın tarihine geçti.

İşte o manşet:

 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER

//