Gündem
  • 19.5.2018 09:11

Saadet Partisi'nden skandal! Bu rezil pankartı açtılar

Dün Yenikapı’da düzenlenen mitingde hiçbir parti bayrağı açılmadı, siyasi konuşma yapılmadı. Gündemin sadece Kudüs olduğu mitinge katılan Saadet Partili birkaç kişi, işi şova dönüştürerek Kudüs mitinginde Erdoğan’ı eleştirdi, işi siyasete döktü.

ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının ardından Gazze'de yaşanan olaylarda İsrail askerlerinin 62 Filistinliyi şehit etmesiyle ilgili olarak dün İstanbul Yenikapı'da miting yapıldı.

Mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Başbakan Binali Yıldırım, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, MHP lideri Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı.

Mitingde Saadet Partisi üyeleri de skdandal bir eyleme imza attı. Yenikapı’ya giden Saadetçiler, üzerinde AK Partiyi destekleyen sloganlar yazılmış olan pankartların ortasına “İktidar, miting, yapmaz, icraat, yapar” kelimelerini yazarak yan yana durdu.

Bu durum Saadet Partisi’nin Milli Görüş’ten iyice uzaklaştığını  ve Kudüs mitinginde dahi siyaset yapacak kadar zor durumda olduklarını göz önüne serdi.

İşte o skandal pankart:

Bu söz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sözü:


 

Güncellenme Tarihi : 19.5.2018 10:15

İLGİLİ HABERLER