Gündem
  • 19.12.2014 20:59

Sarıgül’ün istifasında şok detay

Yaklaşık 2 aydır gündemde olan Şişli Belediyesindeki kavgada bugün önemli bir gelişme yaşandı. Koordinatör Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün bugün istifa ettiği açıklandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Emir Sarıgül el sıkıştırmasının üzerinden 2 gün geçtikten sonra Sarıgül istifa etti. Hayri İnönü'nün Eski Belediye Mustafa Sarıgül ve oğluna yönelik tehdit iddiaları partide rahatsızlık yarattı. Hem CHP Genel merkezi hem de CHP seçmeni yaşanan tartışmalardan ciddi rahatsızlık duyuyordu. 

İSTİFADAN ÖNCE YETKİLERİ ALINDI

Emir Sarıgül dün akşam belediye binasının önünde toplantı yapacağı duyurusunun sabahı İnönü'nün yeni bir hamlesi ile karşılaştı. Sarıgül istifa açıklamasının önce Hayri İnönü Başkan Yardımcıları ve tüm müdürlüklerinin bilgisine Emir Sarıgül'e bağlı ( Teftiş heyeti müdürlüğü, İç denetimi Birimi, Entegre ve yönetim sistemleri sorumluluğu ile özel Kalem Müdürlüğü, zabıta müdürlüğü doğrudan tarafıma bağlanacaktır. Ayrıca belediye encümenine havale yetkisi tekrar uhdem alınmıştır.) yazısıyla Emir Sarıgül istifa açıklamasından önce yetkilerini aldı. 

İSTİFASINI TWİTTER'DAN BÖYLE DUYURDU

Emir Sarıgül Twitter hesabından Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kaynak:Sabah

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:30

İLGİLİ HABERLER