Gündem
  • 21.4.2015 01:09

Savcı Sayan BOMBALADI

A Haber'de Sevilay Yükselir moderatörlüğünde ekranlara gelen “Yüzde Yüz Siyaset” programında bu hafta sıcak gündemdeki konular ele alındı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan, Denge Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Yıldız ve Analist-Yazar İlhami Işık'ın konuk olduğu programda Savcı Sayan AK Parti'ye geçişinden sonra gelen eleştirilere ve komployu kimlerin kurduğuna cevap verdi.

"EN GÜÇLÜ OLDUĞUNUZ AN SİZE SALDIRILAN ANDIR"

8 yıl önce yaptığım bir konuşma, sanki çok gizli yapmışım gibi şimdi AK Parti adaylığımdan sonra gündeme geliyor. Biri arkanızdan konuşuyorsa demek ki çok başarılısınız demektir. En güçlü olduğunuz an herkesin size saldırdığı andır. Biz yeni Türkiye yolunda yeni hizmetleri bize sunan, Türkiye sözleşmesini bize sunan AK Parti'deki yolumuzdan memnunuz, Hedefimiz renk ayrımının olmadığı, herkesin kardeşçe yaşadığı 2023.

"ONE MİNUTE' DA DOĞRUYU GÖRDÜM"

Ben o günkü konuşmamda il başkanıydım. Liderlerimi satmam ve ardından asla komplo çevirmem. Ağrı il başkanıydım o zamanlar. Bize hep o zaman yanlışı gösterdiler. 2009'daki 'One Minute'tan sonra doğruyu gördüm. Geçmişime saygı duyup hatalarımdan ders çıkardım.

"BANA İLK DOĞAN MEDYASI SALDIRDI"

Paralel örgütün tüm seks kasetleri bitti, depolarında kaset ve ortaya sürecekleri tape de kalmadı. Artık tape de yapamıyorlar, cihnazları bozuldu, kurumlardaki ajanları gitti şimdi eski defterleri karıştırıyor. "Mezardaki ölüleri bile kaldırın getirin" diyen hocaları bugün hükümete beddua eden bir noktaya gelmiş. Önce onu bir eleştirsinler. Düne kadar Zaman'ın Ekrem Dumanlı'nın manşetlerine baksınlar. Aydın Doğan'ın taşeronlarıdır bunlar. Çünkü bana ilk saldıran Doğan Medyası oldu. Tuncay Özkan oldu. Dursun Çiçek ile, Kılıçdaroğlu ile F Tipi bir oluyor, Türkiye'yi başka devletlere jurnalleyip satıyorlar. Geçen Mirgün Cabas efendi kanala gider gitmez eski görüntüleri bana gösterdi. Ben Baykal'ı mı sattım? Komployu kuran sizsiniz. Namus ve şeref üzerine Baykal'ı yedirmeyeceğiz dedik. Paralel örgüt Baykal'ın kasetini hazırladı, siyasi dizayna çalıştı.

"CHP MYK'SINDA KONUŞULANLARI AÇIKLASAM…"

Geçmişte CHP MYK'sındaki konuşmaları şerefim ve haysiyetim olarak bildiğim için 10 yılda da açıklanmayacağı için söylemiyorum. Sadece AK Parti'nin kapatılma sürecinde anayasayla ilgili yapılan müracaatlarda onların konuşmalarının sadece yüzde biri kamuoyuna yansısa Türkiye'de yer yerinden oynar. Uğur Dündar'ın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte organize ettikleri komplosunu açıklasam yer yerinden oynar.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:56

İLGİLİ HABERLER