Gündem
  • 22.10.2008 01:12

SAYISAL LOTO'DA KAFA KARIŞTIRAN ŞÜPHELİ ALT YAZI!.

Çekiliş numaralarını öğrenmek isteyen milyonlarca Sayısal Loto oynayan seyirci ekrana kilitlenmişti.
Ve Milli piyamgo idaresince düzenlenen Sayısal Loto'nun 623.hafta çekilişi yapılmaya başladı. Birinci top derken ikinci top düşmeye başladı. Üçüncü top düşmeden ekranın al tarafında talihli iki numara ve daha dönmeye devam eden üçüncü rakamın yerine de 3 rakamı yazıldı.
bir kaç saniye sonra toplar dönmeye devam ederken 3 rakamı hemen ekrandan silindi. Üçüncü top düştü ve rakam göründü kazanan üçüncü talihli rakam 15 numaraydı.
Sayısal Loto çekilişine devam edildi. Dönen topların dördüncü ve beşincisinden sonra altıncısında ise 3 numaralı top düştü ve kazanan numara 3 olarak belirlendi. Oysa daha bir süre önce rakamlar kutuya düşmeden 3 ekranın altına KJ operatörlerince (alt yazı operatörleri) yazılmıştı.
Şimdi Milli Piyango idaresine bu durumu nasıl açıklayacaklarını soruyoruz.
Milli Piyango'nun Sayısal Loto çekilişinde kazanan bir rakam nasıl oluyorda toplar düşmeden, yani numaralar belli olmadan ekranın altına yazılabiliyor?
Milli Piyango idaresi bu skandal görüntüyü bir an önce açıklamalıdır aksi takdirde Milli Piyango idaresinin düzenlediği tüm çekilişlere büyün bir gölge düşecektir.
www.turuncutime.com

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER