Gündem
  • 17.2.2017 10:04

Şehirler arası Nakliyat Firması Seçerken

Günümüzde şehirlerarası nakliyat çok önemli ve stratejik bir alanın son derece önemli alt kollarıdır diyebiliriz. Basitçe bir ürünü bir ilden alıp başka bir ile ulaştırmak olarak tanımlayabileceğimiz şehirler arası nakliyat hizmeti aslında kendi içerisinde çok önemli bir operasyonel ağı barındıran ve oldukça meşakatli bir iştir.

Ev veya ofis taşıyorsanız eşyalarınızı bir yerden başka bir yere - ki bu bazen ilçeler arası olabileceği gibi şehirlerarası da olabilir. Ticaret yapıyorsanız sattığınız malın tüketiciye ulaştırılması veya yine ticaret yapanlar için işlenecek ya da kullanılacak ham maddeye ulaşmayı sağlayabilmek etkin ve profesyonel nakliye hizmeti ile mümkündür. Nakliye kanalı ile göndermek istediğiniz ürünün doğru ve gerektiği şekilde paketlenip, muhafaza edilmesi, önceden saptanmış belirli bir zaman diliminde ulaştırmak istediğiniz alıcıya ulaştırılması gibi bütün nakliyat işlemlerini bir defada aklımızdan geçirdiğimiz zaman nakliyat ile ilgili yürütülen sürecin ne kadar zorlu bir süreç olduğunu anlayabiliriz.

Şehirler arası nakliyat işinin taraflarını değerlendirdiğimiz zaman ise zorlu olan bu sürecin ne kadar kıymetli bir süreç olduğunu ve taraflarına sağladığı faydayı çok net bir şekilde görebiliriz. Bir tarafta malını veya ürününü nakletmek isteyen üretici, diğer tarafta ise üretilen malı satın almak isteyen müşteri ve ikisi arasında köprü durumunda olan ve ticaretin hızlanmasına olanak sağlayan şehirler arası nakliyat işi yapan firma. İşte bu ilişki ağı zamanla daha da derinlik kazanarak taraflara farklı isimlerle değişik nitelikler yüklememize neden olabilir. Örneğin üretici olarak değerlendirdiğimiz taraf zaman içerisinde imalatçı, toptancı veya gönderici olabiliyorken; üretici olarak değerlendirdiğimiz taraf ise zamanla son kullanıcı olmanın ötesine geçerek tedarikçi vasfı kazanabiliyor. Yaşam içerisinde değişik örnekleri ile karşılaşma ihtimalimizin olduğu bütün bu durumlara rağmen şehirlerarası nakliye işinin niteliği ise hiç değişmez. Sadece yapılan nakliye işinin çeşitliliği artar ve muhtemel aksamaların önlemini alarak ilerlemenin mümkün olduğu noktada ise artık nakliye işinde profesyonelliği yakalanmışızdır.

Son olarak şehirlerarası nakliyat firması seçerken; gelişmiş bir operasyonel ağa sahip olup olmadığına, lojistik alanında rakiplerine kıyasla sektörün içinde ne kadar zamandır var olduğuna ve sunmuş olduğu hizmeti çeşitlendirebilme kabiliyetine bakmak hizmet alanlar açısından önemli bir fayda sağlar. Tamda bu süreçte oruçoğlu nakliyat profesyonel ekibi, kurumsal taşımacılık anlayışı ile uzun yıllardır sizlerin hizmetindedir. Web sitemiz olan; http://www.sehirlerarasinakliyat.blog adresinden fiyat teklifi alabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 23.2.2017 16:17

İLGİLİ HABERLER