Gündem
  • 29.6.2017 00:15

Şehit PÖH polisinin müthiş silahlı atış görüntüleri

Şehit polisten geriye kalan görüntüler...

HAKKARİ'nin Oğul Köyü yakınlarında çıkan çatışmada PKK'lı teröristlerce şehit edilen 25 yaşındaki Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın acı haberi, memleketi Karaman’daki ailesine ulaştı.

 Karaman Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın şahadet haberini vermek için ailesinin oturduğu Koçak Dede Mahallesi Ahmet Hilmi Birand Caddesi’ndeki evine gitti. Felçli olduğu öğrenilen şehidin babası İdris Dündar’ın, dün akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve eşi Şerife Dündar’ın da hastanede olduğu öğrenildi.
 
 

Bunun üzerine Karaman Devlet Hastanesi’ne giden İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, baba yoğun bakımda olduğu için Dündar’ın şahadet haberini hastanedeki annesi Şerife Dündar’a verdi. Haberini alan anne Şerife Dündar gözyaşlarına boğuldu. Şehit annesi ambulansla evine getirildi. Yeğeninin şehit haberini alınca fenalık geçiren amcası Sami Dündar da sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

BABASINI ZİYARETE GELECEKTİ

Özel Harekatçı Dündar’ın şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları taziye için eve gelirken, şehidin baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Hastaneye kaldırılan babasını ziyaret etmek için yarın Karaman’a izinli olarak gelmeye hazırlanan şehit polis Dündar'ın bekar olduğu ve 2’si kız 5 kardeşinin bulunduğu öğrenildi. Özel Harekatçı Dündar’ın Karaman’da yarın defnedilmesi bekleniyor.

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan PÖH Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı.

Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Karamanlı Özel Harekat Polisi şehit olmuştu.

KAHRAMAN PÖH BİR ŞERİT MERMİYİ SARSMADAN BOŞALTTI

Özel Harekat Polisi Dündar'dan geriye ise sosyal medyada paylaştığı görüntüler kaldı. Paylaşılan görüntülerde Dündar'ın atış talimleri yer alıyor.

Şehit polisten geriye kalan görüntüler

 

Güncellenme Tarihi : 29.6.2017 00:47

İLGİLİ HABERLER