Gündem
  • 15.2.2019 10:13

Seri katil kurbanları çizimlerle aranıyor

Seri katil Samuel Little'ın kurbanları çizimlerle aranıyor

Geçtiğimiz yıl, 78 yaşındaki eski boksör seri katil Samuel Little, son 30 yıl içinde 90 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmişti. FBI, Samuel Little'ın öldürdüğü kadınlara ait çizimlerini kimliklerinin tespit edilebilmesi amacıyla kamuoyu ile paylaştı.

Cinayetler 1970 ve 2005 yılları arasında ABD'de gerçekleşti. Soruşturmayı yönetenlere göre Little, "marjinal ve savunmasız" kadınları hedef alıyordu. Bazı cesetlerin kimlik tespitleri halen yapılamadı, bazı cinayetler araştırma konusu haline gelmedi.

FBI'a göre Little, ülke tarihinin en büyük seri katillerinden biri olabilir.

Seri katilin sağlık durumu nedeniyle FBI, Little'ın işlediği cinayetleri itiraf etmesi için zamanla yarışmak zorunda kalmıştı. Cinayetleri farklı eyaletlerde 1970-2005 yılları arasında işlendiği düşünülüyor. FBI, şimdiye kadar bu cinayetlerden 34'ünü Little ile ilişkilendirebildi.

 

 

KURBANLARINI YUMRUKLUYORDU

Eskiden bir boksör olarak yarışmalarda boy gösteren Little, öldürdüğü kişileri boğmadan önce onları yumruklarıyla sersem ediyordu; bu yüzden kurbanlarının bedenleri öldürüldüklerine dair her zaman açık bir iz taşımıyordu.

Şimdi FBI yetkilileri Little'ın çizimleri sayesinde öldürdüğü kişilerin kimlik tespitlerinin yapılabilmesini ve böylece ailelerin konuyla ilgili olarak bilgilendirilmesini umuyor.

Bir FBI görevlisi, "Little kurbanlarını ve cinayetleri nasıl işlediğini en ince ayrıntısına kadar hatırlıyor. Cinayetler sırasında nerede olduğunu, hangi model araba kullandığını söylüyor, öldürdüğü kadınların eşkalini çiziyor" demişti.

Güncellenme Tarihi : 15.2.2019 16:06

İLGİLİ HABERLER