Gündem
  • 18.3.2019 11:54

Şırnak'ta 4 PKK'lı terörist daha teslim oldu

Şırnak'ta 4 terörist teslim oldu

Son dönemlerde güvenlik güçlerinin üst üste başarılı operasyonlar düzenleyerek adeta 'başlarını dışarı çıkaramaz' hale getirdiği terör örgütündeki çözülme devam ediyor. Geçtiğimiz yıl katılımın en az seviyelerde olduğu terör örgütünde, dağın bir çıkış yolu olmadığını anlayan örgüt mensupları güvenlik güçlerine teslim oluyor. Son olarak Şırnak'ta 3'ü kadın 4 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Türkiye'nin terörle mücadelede sergilediği kararlı tutum, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla taçlanınca örgüt için adeta son yılların en kötü dönemleri yaşanıyor.

Üst üste operasyon yiyen ve adeta 'kafalarını dışarı çıkaramaz' hale gelen teröristlerin örgüt içindeki çözülmeleri de hız kazandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından kazılan bomba tuzaklı hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve ilçedeki PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi kapsamında başlatılan operasyon devam ederken, dün Fırat mahallesinde kıstırılınca teslim olan 6'sı kadın 25 PKK'lının sorgusu devam ediyor. 25 PKK'lının teröristin teslim olması sırasında çekilen görüntülerini paylaşıldı

Habur Sınır Kapısı'na geldiler

Son olarak Şırnak'ın Silopi ilçesinde 3'ü kadın 4 PKK'lı terörist teslim oldu.

Terör örgütü PKK'nın kamplarından kaçarak Habur Sınır Kapısı'na gelen 4 terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Gözaltına alınan 4 teröristin, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2019 11:55

İLGİLİ HABERLER