Gündem
  • 23.3.2018 13:59

Sözcü yazarları Aydın Doğan'a ağlıyor! Tepe kadroda yas var

Yalan ve iftira bülteni Sözcü’nün bir dönem Hürriyet’te köşe karalayan yazarları Yılmaz Özdil, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan, Aydın Doğan’ın medyadan çekilmesine ağlıyor.

 Bir dönem Aydın Doğan’ın medya organı Hürriyet gazetesinde kalem oynatan ve kapının önüne konulur konulmaz yalan ve iftira bülteni Sözcü gazetesine transfer olan Yılmaz Özdil, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan, Doğan Medya Grubu’nun Demirören Grubu’na satılmasına ağlıyor. Yılmaz Özdil ve 28 Şubat sürecinin tetikçilerinden olan Uğur Dündar ile Emin Çölaşan, ağız birliği yapmışçasına bugünkü yazılarını eski patronlarına ayırdı.

ÖZDİL, AYDIN DOĞAN’I CİLALADI

Uzun süre Aydın Doğan’ın Hürriyet’inde kalem oynatan Özdil, bugün Aydın Doğan’ı kaleme aldığı yazısında ‘Manşetle hükümet kurar, hükümet yıkarım” diyen Doğan’ın arkasından dua edilen bir patron olduğunu ifade ederek eski patronunu cilaladı.

Aydın Doğan’ın Star TV’yi Doğuş Grubu’na satmasından sonra herhangi bir pozisyonda görev vermeyip, “Uğur ben bu televizyonu sattım, diğer televizyonlarımda da seni getireceğim pozisyonlar dolu. Hürriyet’ye spor yazmaya devam edebilirsin.” diyerek adeta kovulmaktan beter ettiği Uğur Dündar ise bugünkü yazısında Aydın Doğan ile ilgili geçmişte verdiği bir röportaja yer verirken Doğan’ın çalıştığı dönemde kendisine ‘özgür ortam’sağladığını savundu.

Hürriyet gazetesinden kovulan Emin Çölaşan ise Aydın Doğan’ın medyadan çekilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “Ah Aydın Doğan ah, keşke biraz daha yürekli olsaydın da onurunu siyasetçilere çiğnetmeseydin. Sana doğruları göstermek isteyen iyi niyetli kimseleri keşke elinin tersiyle itmeseydin. Satıştan cebine yaklaşık bir milyar dolar girecekmiş. Aile güle güle harcayın, hayrını görün. “ dedi.

YENİAKİT.COM.TR

Güncellenme Tarihi : 23.3.2018 13:05

İLGİLİ HABERLER