Gündem
  • 29.6.2016 00:58

İstanbul'daki alçak saldırı bakın nasıl gerçekleşti?

Türkiye'yi üzüntüye boğan saldırıdan son dakikahaberleri gelmeye devam ediyor. Atatürk Havalimanı dün 21:50'de hain bir saldırının hedefi oldu. Dış hatlar geliş terminalinde üç canlı bombanın düzenlediği saldırıda 36 kişi hayatını kaybederken, 147 kişi de yaralandı. Saldırının ayrıntıları netleşiyor. 3 terörist önce uzun namlulu silahlarla sivillere ve polislere kurşun yağdırdı ardında da üzerlerindeki bombayı patlattı. Hain saldırıda yaşamını yitiren 27 kişinin kimliği belirlendi. Ayrıca havalimanındaki bilet satış gişeleri açıldı, pasaport kontrolleri de başladı.

Son dakika: Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı sonrasında olay yeri inceleme ekiplerinin başlattığı çalışmalar tamamlandı. Ekipler, saldırının gerçekleştirildiği alanları inceledi, delil sayılabilecek unsurları topladı. Saldırının meydana geldiği terminalin bir bölümü paravanla kapatıldı. Polis ekiplerinin bölgedeki güvenlik önlemleri sürüyor. Park halindeki şüpheli bazı araçlar çekiciyle havalimanından götürüldü. Havalimanına gelen araçlar da kontrol edilerek içeri alınıyor. Aramalara polis köpekleri de katılıyor. Bu sabah havalimanındaki bilet satış gişeleri açıldı, pasaport kontrolleri de başladı. Belediye ekipleri de havalimanındaki temizlik çalışmalarını tamamladı.

İKİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen diğer bilgiye göre ise iki saldırganın olay yerinde öldürüldü.

ŞOK İDDİA
Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen saldırıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, saldırganlar yurtdışından geldi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddiaya göre, teröristler havalimanına yurtdışından uçakla geldiler.

Uçaktan inen teröristler Dış Hatlar Terminali'nde hazırlandıktan sonra saldırıyı gerçekleştirdi.

Teröristlerin uçakla kaleşnikofları ve patlayıcıları nasıl getirdikleri ise merak konusu.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2016 10:27

İLGİLİ HABERLER