Gündem
  • 22.12.2014 11:54

Taner Yıldız'ı 4 yıl aralıksız dinlemişler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yasadışı yollarla en fazla süreyle dinlenen isim olduğunu söyledi.

Bir grup gazeteci ile sohbet eden ve soruları yanıtlayan Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın açıklamaları şöyle:

Yasadışı yöntemlerle, en fazla beni dinlemişler. Bilim ve Sanayi Bakanımız Fikri Işık Bey, iki ay önce benimle ilgili yeni bir dinleme kaydı bulunduğunu, bu kaydın 6 ay süreyle yapılmış bir dinleme olduğunu belirterek, "şu anda rekor sizde" diye espri yapmıştı. Ortaya çıkan son kayıtla birlikte, tam dört yıl boyunca kesintisiz olarak dinlenmiş oluyorum. Benimle ilgili dinlemeler arasında, "Selam" adlı bir örgüt gerekçesiyle yapılmış dinleme de var. Neye ve hangi sebebe dayanarak ilişki kurup da dinleme yapıldığını anlamış değilim. Ne böyle bir örgütün varlığını biliyorum, ne de bu örgütte adı geçen kişilerle bir tanışıklığım var. Araştırdım, hayatımın hiç bir döneminde, bu kişilerle yolum dahi kesişmemiş.

YASAL GİRİŞİMDE BULUNDUM
Yasal girişimde bulundum. "Niçin en çok beni dinlediniz" diye soracağım. Ben istifimi bozmadan konuşmalarıma devam ediyorum ve bundan sonra da edeceğim. Ama birileri tarafından dinlendiğinizi öğrenmek de, kötü bir his...
Türkiye ile 'git-gel'ler yaşamayız
Güney Akım'ın iptal edilmesi kararı, Bulgaristan'dan kaynaklanmış. Putin 'Buna benzer git-gelleri Türkiye'de yaşamıyoruz. Bu manada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sözüne güvenilir bir lider olarak görüyoruz' dedi.

AKŞAM

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:27

İLGİLİ HABERLER