Gündem
  • 25.11.2016 14:47

Tayyip Erdoğan: Daha ileri giderseniz sınır kapılarını açarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun oylamasına tepki göstererek, "Bana bak daha ileri giderseniz bu sınır kapıları açılır bunu da bilesiniz. Öyle kuru sıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar. Bunu da bilesiniz" dedi

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Günümüz dünyasında insanlığı tehdit eden pek çok kriz var.

Bir konunu önünde ısrarla duracağım. Kapaklarda yer aldı Aylan bebek ardından ümran bebek yer aldı. Peki acaba sadece Türkiye’de 3 milyonu aşkın mültecinin olduğu, dünyanın değişik yerlerinde mültecilerin olduğu dünyamızda sorun sadece Aylan bebek mi, ümran yavrumuz mu? Hayır. Çünkü şu anda milyonlarca Aylan bebek şefkat bekliyor.

Onlara yönelik atılan bir adım var mı? Yok… işte Afrika sahra üstü sahra altı. Milyonlarca bebek kadın hepsi çözüm bekliyor.

Atılan adımı söyleyeyim. Türkiye AB’ye girsin mi girmesin mi?

Atılan adım bu. Niye?

ERDOĞAN: DOĞRU BAKMADINIZ

Toplanmışlar gelmişler bir araya 30-40 kişi verilen o bildiriye hayır diyor. 400-400 kişi evet diyor. Topunuz dese yazar…

Hiçbir zaman siz insanlığa dürüst davranmadınız. Doğru bakmadınız. Aylana bebekleri sahile vurduğu zaman gidip siz almadığınız.

Kapıkuleye 50 bin mülteci dayandığı zaman feryat ettiniz.

“BANA BAK…”

Bana bak daha ileri giderseniz bu sınır kapıları açılır bunu da bilesiniz. Öyle kuru sıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar. Bunu da bilesiniz.

Güncellenme Tarihi : 25.11.2016 14:03

İLGİLİ HABERLER