Gündem
  • 18.5.2018 23:56

Temel'e bir haller oldu!.. AK Parti diye bir şey yok

Karamollaoğlu'ndan tuhaf açıklama: AK Parti diye bir şey yok

CHP ile işbirliğine giden Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin tuhaf değerlendirmelerde bulundu. AK Parti diye bir partinin kalmadığını savunan Karamollaoğlu, "Erdoğan olmadığı zaman AK Parti olgusu ortada kalmaz. AK Parti menfaat ilişkileri ile ayakta duran bir kuruluştur" ifadelerini kullandı.

Laikçi zihniyetin savunucusu Cumhuriyet'e konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tuhaf açıklamalarına devam etti. İşte Cumhuriyet'e verdiği o açıklama:

"Politikalarını bizden ayıranlar, bizimle hiçbir alakaları kalmadığını ispat edercesine sürdürüyorlar, bugün de kararlılar. Ara sıra “Milli Görüş gömleğini giyeceğiz” deseler de, hiçbir zaman politikalarında samimiyet görmüyorum.

Cumhurbaşkanlığı tamam, Meclis’te de AK Parti’nin çoğunluğu olsun demesi, münafık demesi kendisine zarar verdi. Yani aslında hakikaten Tayyip Bey o çıkıştan endişelendi. Şimdi de endişeli. Şu anda rahat değil, Cumhurbaşkanlığı için. Millevekilliği için zaten farklı bir tablo çıkar."

"AK PARTİ DİYE BİR ŞEY YOK"

"AK Parti çözülme sürecine girebilir. AK Parti’nin bundan sonra varlığını uzun zaman devam ettireceği kanaatinde değilim. ANAP gibi olur. Daha hızlı çözülür belki. AK Parti diye bir şey yok ki Türkiye’de, Tayyip Erdoğan var. O olmadığı zaman, onun etkisi ortadan kalktığı zaman, AK Parti olgusu ortada kalmaz. AK Parti menfaat ilişkileri ile ayakta duran bir kuruluştur. "

 

Güncellenme Tarihi : 19.5.2018 00:00

İLGİLİ HABERLER