Gündem
  • 24.5.2018 10:38

Temel Karamollaoğlu oy oranlarını açıkladı

Saadet Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, "Bizim oy oranımız, kamuoyu yoklamalarından yüksek" diyerek yüzde 10 barajını geçeceklerini söyledi.

Sözcü gazetesine konuşan Temel Karamollaoğlu, kamuoyu araştırma şirketlerinin yaptıkları anketlerin yanıltıcı olduğunu belirtti. Karamollaoğlu, “İnsanlar konuşmaya cevap vermeye çekiniyorlar. Dolayısıyla anket sonuçları  aldatıcı 24 Haziran’da hep birlikte göreceğiz”

Karamollaoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

“8-10 şehirde mitingleri gerçekleştireceğiz. Onun dışında genelde salon toplantıları yapacağız, sesimizi sosyal medya üzerinden Türkiye ve dünyaya duyuracak bir yola girdik. Tabii değişik sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edeceğiz. CHP ve İYİ Parti ile ittifakı ağırlıklı olarak iki konu üzerine inşa ettik. Yüzde 10 seçim barajını başka türlü aşmak mümkün değil. Seçimde de partimizin yüzde 10'un üzerinde oy alabileceğini bekliyoruz. Yüzde 10 seçim barajını aşmak için ittifak yaptığımız partilerle farklı programlarımız var. İttifakımız da sanki koalisyon hükümeti kurar gibi değil. Seçimde herkes kendi partisine oy verecek. Oylar dağıtılırken, ittifak yüzde 10'u geçmişse, ittifak içindeki tüm partiler geçmiş sayılacak”

Güncellenme Tarihi : 24.5.2018 10:38

İLGİLİ HABERLER