Gündem
  • 31.7.2014 12:36

Türbanlı gazeteciler birbirine girdi

22 Temmuz operasyonu olarak bilinen Emniyet operasyonu Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca ile Zaman muhabiri Bürşa Erdal'ı birbirine düşürdü

 Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca ile Zaman muhabiri Bürşa Erdal arasında operasyon sonrası medyaya yansıyan görüntüler üzerinden başlayan tartışma Kabataş olayı hakkında yazılanlara kadar uzadı.


Nihal Bengisu Karaca'nın "S Haber Mars'a kadar dinleme yapmaktan şüpheli polisler için 'kağıttan seccadede namaz kıldılar' diyor. Hukuk din ajitasyonu tam gaz" mesajı tartışmayı ateşledi. Büşra Erdal, "Bak Bak dinden saldırmışlar, havuz kafası işte. Müslümanlık zorlarına gitmiş hanımların" diyerek yanıt verdi.

ŞEREFSİZ, ORGANİZE YALANCILIK...

Araya giren takipçilerin Nihal Bengisu Karaca'nın Kabataş olayı ile ilgili sözlerini anımsatması "Bunlara niye herkes Kabataşı hatırlatıyor? Ajitasyon mu vardı orada?" diye sorması üzerine Büşra Erdal "yok orda ajitasyon filan yoktu, bildiğin şerefsiz organize yalancılık vardı" yazdı.

Büşra Erdal, "Milletten özür dileyip, Allah'a tevbe istiğfar edeceklerine neyin peşindeler... sahi neyin peşindesiniz" yazıp Karaca'nın Kabataş ile ilgili tweetlerini yayımladı.

ASIL ŞEREFSİZ OLANLAR...

Karaca, Twitter'dan, "şerefsiz olanlar bir kadının saldırıya uğradığını duymamış gibi yapmamızı bekleyenler ve hayranlarıdır" yazdı.

Tartışmaya katılanların "şerefsiz ifadesi yakışmadı" yazması üzerine ise Büşra Erdal, önce "Ben kimseye doğrudan şerefsiz demedim. Böyle organize bir yalancılığa dahil olmak şerefsizliktir" ardından "Tamamen bir durum tespiti yaptım" yazdı. (Gazeteciler.com)

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:53

İLGİLİ HABERLER