Gündem
  • 26.9.2016 01:01

Üç geline bir düğün

Muğla'da ikiz kız kardeşler ile ablaları aynı törenledünya evine girdi

Muğla'nın Milas ilçesinde daha önce nişanlarını birlikte yapan ikizkız kardeşler ile ablaları, dünya evine de aynı törenle girdi.

Milas'ın Arslanyaka Mahallesi'nde 24 yaşındaki paramedik Burçin ve kuaförlük yapan 22 yaşındaki ikiz kız kardeşleri Gülçin ile Elçin Yaşar aynı gün gelinlik giydi. Abla Burçin, İbrahim Zungur, ikizlerden Elçin, Kenan Döndü, Gülçin ise Selçuk Kovancı ile dünya evine girdi. Davetliler, törende gelinleri görüntülemek için yoğun çaba sarf etti.

Gelinlerin babası İdris Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada hiçbir çocuğunu diğerinden ayrı tutmak istemediği için nişanlarını olduğu gibi düğünlerini de birlikte yapmak istediğini söyledi. Damat ailelerinin de bunu uygun bulması üzerine oldukça renkli bir görüntü ortaya çıktığını ifade eden Yaşar, kızlarına mutluluk diledi.

Gelinlerden Elçin Yaşar Döndü ise "Nişanımızı da beraber yapmıştık. Şimdi üçümüzün de düğünü beraber oluyor. Bizi yalnız bırakmadıkları için tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Burçin Yaşar Zungur da "Heyecanlıyız, mutluyuz. Böyle farklı bir şekilde dünya evine giriyoruz. Herkes bizim yanımızda." diye konuştu.

Üç kardeşin aynı anda evlenme fikrinin babalarına ait olduğunu ifade eden Gülçin Yaşar Kovancı ise bu fikri hayata geçirmekten oldukça mutlu olduklarını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.9.2016 23:33

İLGİLİ HABERLER