Gündem
  • 10.2.2016 11:09

Uğur Mumcu'nun Ağabey'i CHP ve Cumhuriyet'i topa tuttu

Ceyhan Mumcu'nun olay yaratacak açıklamaları şu şekilde;

-Hrant Dink olayı baştan beri bir Cemaat'in tertibidir. Bunun ne insanlıkla ne de islamla bir alakası yoktur. Bu kul hakkını çiğnemektir. Onun için bu işin failleri en ağır cezalarla cezalandırılmalıdır ki bir daha topluma böyle tezgahlar kurulamasın. Dink olayında Paralel Yapı tüm unsurlarıyla sırıtıyor.

"HDP'YE OY VERİRSEK..."

-Ben şimdi Cumhuriyet Gazetesi yazarlarına Emre Kongar da dahil olmak üzere "HDP'ye oy verirsek Tayyip Erdoğan'dan kurtuluruz" diyerek hem Cumhuriyet okurlarını yanılttılar hem de milleti yanılttılar. Tayyip Erdoğan'ı güçsüz düşürmek için Cumhuriyet, HDP'ye oy istiyordu. Ne oldu? Tayyip Erdoğan daha da güçlenmedi mi? Neden özeleştirinizi yapmıyorsunuz?

"MUSTAFA BALBAY'I UYARDIM"

-Ergenekon Davası'nın daha ilk duruşmasında Cumhuriyet Gazetesi'nin avukatlarının Cemaat Savcılarıyla yoğun ve militanca işbirliğine gittiğini gördük. Mustafa Balbay'ı uyardım; "Senin bu avukatların ne yapıyor" diye. Ama geçiştirdi.

"BUNCA ŞEHİT VARKEN..."

-PKK'yı destekleyip bunun adına da barış diyorlar, demokrasi diyorlar. Hitler işgal ettiği tüm ülkelere "Size barış getireceğim"diyordu. Şimdi sen PKK'yı barışçı örgüt olarak nasıl anlatırsın bunca şehit varken?

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:18

İLGİLİ HABERLER