Gündem
  • 21.11.2014 22:59

Ülkücü camiada TÜRKEŞ kavgası

Sedat Peker, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'e sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Sedat Peker'in paylaşımı sosyal medyada kısa süre içerisinde büyük yankı uyandırdı.

İşte o açıklama:

Kıymetli Dostlarım, Bazı arkadaşlarımız, Cennetmekân Alpaslan TÜRKEŞ’in kabrini de mutlaka ziyaret etmem konusunda iletiler yazmışlar. Bu benim için çok büyük bir şeref olurdu. Ancak Cennetmekân Başbuğ Alpaslan TÜRKEŞ’in hatıralarını, oy için sömürmekte olan MHP üst yönetimi, maalesef ki mezarını da oy için rehin almış durumdadır. İçeriden aldığım sağlam bir duyuma göre yapacak olduğumuz ziyarete ses çıkarmayıp, oraya bazı genç arkadaşlar yollayarak, şahsımı tahrik etme gayretinde olacaklarmış. Buna mukabil çevremdeki genç arkadaşların, bu kişilere saldırması neticesinde de beni Ülkücü düşmanı diye kamuoyuna lanse etmeye çalışacaklarmış.

Sizlerde takdir edersiniz ki çocukça bir plan yapmışlar ancak ben yine de bu zevki onlara yaşatmamak adına Şefkat Çetin ve saz heyeti partiden gidene kadar ziyaretimi beklemeye alacağım.

Piyasaya yeni çıkan “Sedat Peker’in Gerçek Hayatı”, isimli kitapta da yer bulduğu gibi (Mecnun Otyakmaz başkanın bölümünde) ben Cennetmekân Başbuğun elini ilk öptüğümde 16 yaşındaydım. Elini öptükten sonra 3 gün boyunca elimi yüzümü yıkamadım. Bu yüzden suratımın her yerini sivilceler sarmıştı. Üç günün sonunda arkadaşlarımın neredeyse yalvarmaları üzerine elimi yüzümü yıkamıştım. Cennetmekân Alpaslan Türkeş’e karşı olan sevgimiz, sadakatimiz, bağlılığımız bugüne kadar hiç değişmedi. Bunu Başbuğ tarafından farklı yerlere çalışmakla suçlanan MHP üst yönetimi asla anlayamaz.

Şefkat Çetin, bir açıklamasında isim vermeden ben ve arkadaşlarımı kastederek, “Piyon” tabirini kullanmış. Kendisinin dediğini bir an için doğru kabul etsek dahi şu gerçeği asla unutmamalıyız; Türk- İslam davasında piyon olmak bile, Siyonist İsrail’in uluslararası politikalarında ki takasında Şefkat Çetin ve arkadaşları gibi miço olmaktan çok daha şereflidir.

Şahsımın ne yapacağını merak eden bu cenaha şunu söylemek isterim; Hiçbir unvana, mevki, makama talip olmadan bildiğim doğrular çizgisinde yürümeye devam edeceğim.

Nevşehir’e kalabalık şu sebeple geldi. Ankara’ya ise bu sebeple geldi diye ziyaretlerimi önemsizleştirmeye çalışan MHP üst yönetimi, Kahramanmaraş’a ve Kıbrıs’a gittiğimde oralara da on binlerce kişi gelirse acaba ne yapacaklar çok merak ediyorum. Takdir ederseniz ki Kahramanmaraş’a ve Kıbrıs’a hayatımda ilk defa gidiyorum. Unutmadan hem Nevşehir’de hem de Ankara’daki ziyaretlerimize insanların katılmaması için yaptığınız çalışmaları da birçok kişi gibi bende biliyorum. Siz şimdiden hem Kahramanmaraş hem de Kıbrıs ziyaretlerime kimsenin iştirak etmemesi için çalışmalara başlamışsınızdır. Ancak yine rezil olacaksınız. “Çünkü bu dünyada sevgiden yaptırımı daha güçlü olan, hiçbir şeyin olmadığını anlayacaksınız.” Bir insan sevgi için tereddüt etmeden ölümü bile gülerek kucaklar. Hayatından, unvanlarından, maddiyatından kısacası sahip olduğu her şeyden vazgeçebilir.

Kıymetli dostlarım, Cumanızı tüm kalbimle kutluyorum bu özel günlerin onur ve şerefinizi çoğaltarak devam ettirmesini Yüce ALLAH’tan diliyorum.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:10

İLGİLİ HABERLER