Gündem
  • 17.12.2018 16:00

Ümit Özdağ Süleyman Soylu'ya beddua etti

Türkiye’nin, zulümden kaçan Suriyeli mültecilere kucak açmasından rahatsız olduğunu her fırsatta dile getirmekten çekinmeyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, şimdi de kimi Suriyelilere vatandaşlık verilemesinden yana olduğunu söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya beddua etti.

Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti, gerek terör örgütlerinin gerekse katil Esed’in çocuk, yaşlı ve kadın demeden uzun yıllardır sürdürdüğü zulümden kaçarak ülkemize sığınan Suriyeli mültecilere yönelik düşmanca tutumu devam ediyor. Her fırsatta ülkemize sığınan Suriyeli mültecilerin, ölüm tehlikesinin bulunduğu Suriye topraklarına ger gönderilmesi gerektiğini ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, son olarak mülteciler üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik akıl almaz ifadeler kullandı.

Eleştiri yok, beddua var!

İçişleri Bakanı Soylu’nun Türkiye’de hayata gözlerini açan çocukları Türkiye vatandaşlığına geçirilmesi gerektiğini yönelik ifadelerini diline dolayan Ümit Özdağ, sosyal medya yayınladığı mesajında eleştiri sınırlarını aşan ifadeler kullandı. Mesajında “Türkiye'de doğan Suriyeli çocuklara vatandaşlık verince anne ve babalarına ve kardeşlerine de verecekler. Türk milletini aptal zannediyorlar. Suriyelilere Türk vatandaşlığı verecek olanların Allah belasını versin. Bu Türk Milletine ihanettir” ifadelerine yer veren Özdaü bir yandan beddua ederken, diğer yandan da mülteci düşmanlığına son gaz devam etti.

Güncellenme Tarihi : 17.12.2018 16:01

İLGİLİ HABERLER