Gündem
  • 15.7.2018 18:02

Ünlü tayfasının 15 Temmuz sessizliği

FETÖ'cü hainlere karşı 2 yıl önce bugün alınan zafere karşı birtakım isimler yine sessiz kaldı, anmak için 1 cümle bile yazmayı çok gördü.

 15 Temmuz 2016 akşamı TSK içindeki FETÖ'cü hainler darbe yapmak için hareketlendiler, ancak milletin direnişi karşısında başarısız oldular.

ÜNLÜLERİN 15 TEMMUZ SESSİZLİĞİ

Milletin cesareti ile Türkiye'nin çöküşünden kurtulduğu unutulmaz günün 2 yıl sonrasında anma etkinlikleri yapılırken; milletin sayesinde binlerce lira kazanan isimler sessiz kalıyor.

Sosyal medyada birçok konuda paylaşım yapan ünlü isimler 15 Temmuz 2016'nın 2. yıl dönümünde de sessizliğin hiçliğine gömülüp gittiler.

Twitter ve Instagram'da milyonlarca takipçisi olan Cem Yılmaz, kanlı darbe girişiminin yıldönümünde açıklama yapmadı.

CEM YILMAZ BİLDİĞİNİZ GİBİ

Yılmaz, Fetullahçı teröristlere karşı ölümü göze alarak meydanlara akın eden vatandaşların tanklara karşı dimdik durduğu 15 Temmuz gecesi de darbeye karşı bir açıklama yapmamıştı.

BEREN SAAT SESSİZLİĞİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun düzenlediği Adalet Yürüyüşü'ne destek olan Beren Saat de 15 Temmuz'da sessiz kaldı.

Ünlü isimlerin 15 Temmuz sessizliği

HALİT ERGENÇ TEPKİSİZ KALDI

Gezi Parkı eylemlerinde meydanlara inen Halit Ergenç de darbeye karşı sessizliğini koruyan ünlüler arasında. Son olarak 16 Nisan'da tweet atan Ergenç, darbenin yıldönümünde herhangi bir açıklama yapmadı.

Ünlü isimlerin 15 Temmuz sessizliği

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.7.2018 20:53

İLGİLİ HABERLER