Gündem
  • 17.11.2004 00:24

UZAN ÇİFTLİKTEKİ VİP MİSAFİRLERİNİN YATAKLARINI GÖZLEMİŞ

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Uzan Grubu'na ait çiftlikte bulunan Hakan Uzan'a ait olan ve 25 odası bulunan villa, gazetecilere gösterildi.

Villada, güvenlik sistemi için kamera ve görüntü cihazları ile gizli kameraların bulunduğu, çok değerli eşyaların olduğu belirtildi.


Elektronik eşyalar arasında IP (internet üzerinden IP numaraları aracılığıyla görüşme, başkaları tarafından dinlenememe özelliği) telefon sistemi, her odada gizli dome kamera (360 derece dönebilir, 14 x zoom ve renkli görüntü sağlayan), ev içinde bütün odaları kontrol eden dokunmatik kamera sistemi, her odada LCD ekran, her iki villada da akıllı ev sistemi (havalandırma ve ısı ayarları) bulunuyor.


Villalardaki banyolarda bulunan parfüm ve diğer parfümeri eşyalarıyla diğer odalardaki tabloların dışında kalan içki ve benzeri eşyalara dokunulmamış olması ise dikkati çekti. Tabloların ise daha önce TMSF görevlileri tarafından duvarlardan sökülerek alındığı kaydedildi.


Cem Uzan'ın salonunda ise yüzlerce fotoğrafın bir araya toplandığı ve Uzan'ın kendi aile fotoğraflarını aldığı öğrenildi.
Ayrıca çiftlik içinde bulunan spor salonunda ise bilârdo, lângırt, ağırlık cihazları, jimnastik âletleri, vücut geliştirme cihazları bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:17

İLGİLİ HABERLER