Yaşam
  • 23.2.2018 00:06

Volkan Konak saldırganından sürpriz ifade

Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın yaş gününü kutladığı bara silahlı saldırı sonrası gözaltına alınan 3 kişiden 2'si adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin polise verdiği ifadelerinde, “mekân sahibiyle aramızda husumet vardı, o yüzden yaptık” dedikleri öğrenildi.

İSTANBUL Ataşehir'de ünlü sanatçı Volkan Konak'ın sahne aldığı ve yaş gününü kutladığı barın önünde ateş açan 2 kişi ile onlara müdahale eden bir kişi gözaltına alınmıştı.

Volkan Konakın sahne aldığı bara silahlı saldırı

İstanbul Ataşehir'de ünlü sanatçı Volkan Konak'ın sahne aldığı barda dün gece yaşanan silahlı saldırının arkasından haraç çıktı. Mekân sahibinin yeğeni olduğu öğrenilen İsmail Çakıroğlu’nun istediği parayı alamayınca senaryo kurup yanına aldığı Seyfi Dinç ile mekânı basmaya çalıştığı, baskın sırasında karşısında mekânın güvenlik görevlilerini görünce de sorunu sanatçı Volkan Konak’ın üzerine devirerek işin içinden çıkmaya çalıştığı tespit edildi.

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen İsmail Çakıroğlu emniyette verdiği ifadede “mekân sahibi ile aramızda sorun vardı, onun için yaptık” dedikleri öğrenilirken, olaya müdahale sırasında Seyfi Dinç’i ayağından vurarak yaralayan koruma görevlisi  Metin Yurtseven’de Çakıroğlu, ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Tedavisi devam eden Dinç’in ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edilmesinin beklendiği soruşturmada olayın plancısı olan ve yanına aldığı arkadaşı Seyfi Dinç ile olayı gerçekleştirdiği belirlenen İsmail Çakıroğlu’nun olaydan 1-2 saat önce mekân sahibi olan amcasını telefonla arayıp tehdit ettiği de ileri sürüldü.

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

POMBALI TÜFEKLE GELDİ

Ataşehir’de  Andromeda Rezidansın içinde bulunan Shot Bar'da sahne alan ve 50. yaş gününü kutlayan Volkan Konak, sahnede şarkı söylerken, barın kapısına özel aracıyla yanaşan İsmail Çakıroğlu yanındaki Seyfi Dinç ile araçtan inip yanına aldığı pompalı tüfekle bara girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle karşılaşınca yanında bulunan tüfekle bir el bara doğru ateş eden İsmail Çakıroğlu, bu sefer güvenlik görevlilerinin sert müdahalesiyle karşılaşınca barın sahibi olan amcası Nazif Çakıroğlu'na hitaben "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız" diyerek bağırdı.

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

AYAĞINDAN VURULDU

Çakıroğlu’na müdahele sırasında tüfeği alan Seyfi Dinç’inde bir el ateş ettiği olay sırasında  tüfenkten çıkan mermiler barın tavanına isabet etti. Olaya müdahale eden güvenlik görevlileri tarafından İsmail Çakıroğlu etkisiz hale getirilirken, kaçmaya çalışan Seyfi Dinç ise barın 100-150 metre ilerisinde bulunan bir diş hastanesinin önünde koruma görevlisi Metin Yurtseven tarafından ayağından vurularak yakalanmıştı.

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

Ruhsatsız silah bulundurma ve kasten yaralamadan çok sayıda sabıkası bulunan İsmail Çakıroğlu ile olaya müdahale eden koruma görevlisi Metin Yurtseven’in adliyedeki işlemleri devam ediyor. Seyfi Dinç'in ise ilerleyen saatlerde mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

'MEDYATİK ETMEYİN ADAMI'
Şüphelilerin polise verdikleri ifadelerinde, “Mekân sahibiyle aramızda husumet vardı, o yüzden yaptık” dedikleri öğrenildi. 
Şüphelilerden bir tanesinin yakını ise “Medyatik etmeyin adamı” diyerek medyanın çekim yapmasına tepki gösterdi.

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Kavga sırasında Metin Y., Seyfi D. 'yi bacağından vurarak yaraladı. Polis, İsmail Ç. ve Metin Y.'yi olaylarda kullandıkları silahlarla yakaladı. Seyfi D. hastaneye kaldırıldı. İsmail Ç.'nin 6 adet kasten yaralama ve Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefetten suç kaydı çıkarken, Seyfi D.'nin tehdit ve hakaretten kaydı çıktı.

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Olayla ilgili güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülere göre barın önüne otomobille gelen iki kişiden biri elinde pompalı tüfekle araçtan indi. Mekânın sahiplerinin akrabası olduğu öne sürülen İsmail Ç. Volkan Konak’a hakaretler yağdırdıktan sonra havaya ateş açtı.

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

ALİ AĞAOĞLU DA ORADAYDI

Volkan Konak'ın sahne aldığı gecede ünlü şarkıcıyı dinleyenler arasında Ali Ağaoğlu, Emel Müftüooğlu ve Elif Kaya gibi ünlü isimlerle de vardı. Konak'a sürpriz doğum günü organize eden grup silah sesleri ile neye uğradığını şaşırdı.

Volkan Konakın sahneye çıktığı bara ateş açılmıştı... Adliyeye sevk edildi

VOLKAN KONAK'TAN İLK AÇIKLAMA: 'BENİMLE ALAKASI YOK OLAYIN'

Saldırıdan kısa süre sonra Volkan Konak’ın yapımcısı Polat Yağcı ve şarkıcı Koray Avcı mekâna geldi. Yaşanan saldırının ardından gazetecilere açıklama yapan Konak; “Olayın benle alakası yok arkadaşlar. Alkollü olan mekânlarda olur böyle şeyler. Biri gelmiş havaya ateş etmiş, bana yazıp çizmişler. Ben zaten sahnedeydim, haberim bile yok. O yüzden sorun yok. Ailem de çok üzgün... Ben sahnedeydim, şarkı söylüyordum, yaş günüm vardı, dostlarımlaydım. Bu olayın benimle hiçbir alakası yoktur” dedi.

VATAN HAİNLİĞİ BANA YAKIŞMAZ

Muhabirlerin “Size vatan haini deyip ateş açıldığı söyleniyor” sözlerine Konak, “O cümle bana yakışmaz zaten, o yanlış bir haber. Tüm dostlarım burada. Polat Yağcı, Ali Ağaoğlu, Koray Avcı hepsi burada. Ama vatan hainliği cümlesi bize yakışmaz” şeklinde cevap verdi.

Güncellenme Tarihi : 22.2.2018 21:18

İLGİLİ HABERLER