Gündem
  • 30.10.2014 11:26

Yas günü eğlenen CHP'ye öfke yağdı

Millet yasta CHP eğlence peşinde

CHP yine milletle sevinip milletle üzülemedi. Karaman'da 18 işçimiz maden altındayken CHP vur patlasın çal oynasın eğlencelere devam etti.

Türkiye, Karaman'dan gelen su baskını sebebiyle 18 maden işçisinin mahsur kalması haberiyle sarsılırken ana muhalefet partisi CHP tüm teşkilatını Cumhuriyet Bayramı eğlenceleri için seferber etti.

Karaman'daki 18 maden işçisinin mahsur kalması sebebiyle cumhuriyet resepsiyonu bile iptal edilirken CHP'nin Türkiye'nin dört bir yanındaki kutlamaları büyük tepki çekti.

CHP'DEN KADIKÖY'DE DEV KUTLAMA!
Kadıköy'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı. Bağdat Caddesi'nde Resmi Geçit Töreni ile başlayan kutlamalarda Kadıköy Belediye Başkanı Akyurt Nuhoğlu üstü açık araç üzerinde vatandaşları selamladı.

ÇALIP OYNADILAR!
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, kutlamalar kapsamında öğrenciler Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili hazırladıkları şiirleri okudu. Karadeniz yöresi halk oyunları ekibi hünerlerini sergiledi.

CHP KUTLAMALARA TAM KADRO KATILDI!
Kutlamalar, saat 19.00'da Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Cumhuriyet Yürüyüşü ile son buldu.

Karaman'daki maden faciasında acı ve gözyaşı dinmemişken CHP'li belediyelerin davullu zurnalı eğlence yapmasına Twitter'da büyük tepkiler gelmeye devam ediyor...

Twitter'da CHP'ye sert tepki
 

Ermenek'teki maden kazası nedeniyle yurt genelinde 29 Ekim etkinlikleri bir bir iptal edilirken CHP'li belediyeler kutlamalara büyük bir coşkuyla devam etti.

CHP'li AYLİN NAZLIAKA PODYUMA ÇIKTI
Tüm yurtta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı buruk geçerken CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka modyuma çıktı. Nazlıaka, üstünde Atatürk siluetli ve 'Biz herşeyi sana borçluyuz' yazan kıyafetiyle podyumda boy gösterdi. Karaman'daki maden faciasına rağmen Nazlıaka podyumda salına salına yürüdü...


 

CHP'Lİ BELEDİYELER YURT GENELİNDE KUTLAMALARI İPTAL ETMEDİ
AK Parti Ermenek'teki maden kazası nedeniyle belediyelere Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edilmesi için talimat vermişti. Tüm Türkiye Ermenek'teki maden faciasından güzel bir haberin gelmesi için beklerken CHP eğlencelere hız kesmeden devam etti. CHP'nin davullu zurnalı kutlamalarına Twitter'da tepki yağdı...

İşte o Tweet'lerden bazıları;

 




 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:41

İLGİLİ HABERLER