Gündem
  • 24.5.2018 15:07

Yeni Asya CHP düşmanıydı, CHP'li oldu

Erdoğan düşmanlığı bunu da yaptırdı!.. Yıllarca baş sayfasından Adnan Menderes övgüleri yapan Yeni Asya, şimdi de Menderes'in idamını alkışlayan CHP'nin başını çektiği Millet İttifakı için poster hazırladı.

Yıllarca CHP zulmüne karşı Adnan Menderes güzellemesiyle hükümete yakın kesimi kendi safına çekmeye çalışan Yeni Asya, şimdi de CHP'nin başını çektiği Millet İttifakı'na açık destek vererek gerçek safını belli etti. Menderes'in idamında rolü olan CHP'nin başını çektiği Millet İttifakı'na destek veren gazeteye, Risale-i Nur okurları tepki gösterdi.

ŞER İTTİFAKI İÇİN POSTER HAZIRLADILAR

Daha önce Akşener'i köpürten haberler yaparak dikkat çeken Yeni Asya, şimdi de sözde Millet İttifakı için ''Demokrasi ve adalet için Millet İttifakı'' başlığıyla broşür hazırlayarak safını tamamen belli etmiş oldu. Risale-i Nur okurlarının kendilerini temsil ettiğine inanmadığı gazete, bu hareketiyle tepkileri bir kez daha üstüne çekmiş oldu. Gazetenin yayın yönetmeni Kazım Güleçyüz, CHP'nin adalet temalı kongresine katılarak burada bir konuşma yapmıştı.

 


 

Güncellenme Tarihi : 24.5.2018 15:09

İLGİLİ HABERLER