Gündem
  • 16.3.2018 00:12

YPG/PKK'nın seçkin timi yok edildi

Hem sınır ötesi hem sınırlarımızda terör unsurlarına ağır darbeler vurulmaya devam ediyor. TSK ve ÖSO unsurlarının Afrin merkezine yapılan ve Afrin'in terör unsuru gruplardan arındırılmasına yönelik yapılan Zeytin Dalı Operasyonu'nda YPG/PYD/PKK ve DEAŞ'lılara darbe üstüne darbe.

Bugün gelen son dakika haberine göre terör unsuru grupların kamp kurduğu Kamışlı'dan Mardin Nusaybin'deki kolluk kuvvetlerimize yapılan saldırıya karşılık verilmesi sonucu bazı teröristler öldürülerek etkisiz hale getirildi. Kamışlı'da dikkat çeken bir detay ise bu ay başında teröristlerin sözde mezuniyet töreni yapılmış ve böyle görüntülenmişlerdi.

Böyle mezun olmuşlardı, öldürüldüler! TSK son dakika açıkladı...

TSK'dan son dakika öldürülen terörist haberi geldi! 12-14 Mart 2018 tarihleri arasında, Mardin Nsaybin'de hudut sınırında görevli kolluk görevlilerimize karşı yapılan atışlara karşılık verilmesi neticesinde, Kamışlı'da mezun olarak görüntü veren teröristlerden sekizinin öldürüldüğü bildirildi. Tek bir terörist kalınmayana kadar operasyonların tüm hızıyla devam edeceği belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı 12-14 Mart 2018 tarihleri arasında, Mardin Nsaybin'de, hudut hattında görevli güvenlik güçlerine Suriye'nin kuzeyinden yapılan silahlı saldırıya meşru müdafaa kapsamında yapılan atışlar neticesinde PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu 8 terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Böyle mezun olmuşlardı, öldürüldüler! TSK son dakika açıkladı...

ABD NUSAYBİN'İN TAM KARŞISINDAKİ KAMIŞLIDA 3 BİN 500 TERÖRİSTİ EĞİTMİŞTİ

Türkiye ve ABD'yi karşı karşıya getiren Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü PKK/YPG'nin, Afrin'de yaşadığı hezimet üzerine yeni teröristleri eğittiği ortaya çıkmıştı.

Böyle mezun olmuşlardı, öldürüldüler! TSK son dakika açıkladı...

Terör örgütü PKK/YPG ile işbirliği yapan ABD, daha önce eğitim verilen teröristlerin mezuniyet törenlerine askeri temsilci göndermişti.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2018 00:24

İLGİLİ HABERLER